Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Nu Viagros
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 60350
Dzialki Lesne Dragon Ball
433s Tactiek GOTRONK
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
75.4 gemiddelde waardering 78.7
formidable Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Matiku speelt de bal door. Duvivier speelt de bal door. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos haalt uit met een fantastische trap. Jaross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Dragon Ball 0:1

4e minuut.
Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa passt de bal zonder na te denken. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel. Decarolis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Szabat kopt de bal weg. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea onderschept slim de pass. Mirea draait met de bal, schiet en ... Decarolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. Mirea rent richting de bal. Šaraba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mirea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirea neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Żyluk passt de bal zonder na te denken. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaraba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mirea raakt geblesseerd tijdens het duel. Szabat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

31e minuut.
Daar is Matiku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiku passt de bal zonder na te denken. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft een hoge lob. Ríos springt en kopt de bal. Jaross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szabat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martín Alexandre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. El Habib maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 48%, Dragon Ball 52%.
Dzialki Lesne - Dragon Ball 0:1

46e minuut.
Surma komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Martín Alexandre passt de bal in één keer door. Daar is Żyluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ríos begaat een overtreding. Ríos krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Runjić komt het veld opgelopen. Fernández Nieto komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Matiku passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Duvivier de bal. Duvivier geeft een lange en hoge pass. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Riveros verovert de bal door een tackle van achteren. Riveros geeft de bal voor. Tuccio kopt de bal weg. Runjić rent richting de bal. Runjić haalt uit met een fantastische trap. Jaross bokst de bal weg.

81e minuut.
Szabat kopt de bal weg. Riveros probeert naar een medespeler te passen. Matiku is nu in balbezit. Matiku passt de bal zonder na te denken. Tuccio rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Khánh Giang speelt de bal door. Inworp. Surma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Decarolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. El Habib is nu in balbezit. Decarolis speelt de bal door. Martín Alexandre geeft een hoge lob. El Habib is nu in balbezit. El Habib schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 48%, Dragon Ball 52%.
Dzialki Lesne - Dragon Ball 0:1