Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-24 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teatr Marzeń
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 46104
Anioły Zemsty Japanese Futbol
Środek Tactiek bezpieka
45% Balbezit 55%
3% Spel op eigen helft 97%
86 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 25.9
brilliant Schieten poor
excellent Passen average
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Hue rent richting de bal. Hue passt de bal met de wreef. Mureşanu met een sublieme pass. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel. Drewno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 1:0

2e minuut.
Daar is Cabarrocas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz met een sublieme pass. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 2:0

3e minuut.
Hinz is nu in balbezit. Hinz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Drewno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 3:0

4e minuut.
Bělohoubek is nu in balbezit. Bělohoubek passt de bal met de wreef. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Drewno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 4:0

5e minuut.
Drewno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacquet met een snelle inworp. Bělohoubek is nu in balbezit. Bělohoubek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hue probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz speelt de bal door. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 5:0

8e minuut.
Stephen met een sublieme pass. Daar is Cabarrocas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov onderschept slim de pass. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ... Drewno bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jacquet zal de hoekschop nemen. Bělohoubek kopt de bal weg. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue draait met de bal, schiet en ... Drewno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obreshkov speelt de bal door. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 6:0

11e minuut.
Cabarrocas is nu in balbezit. Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov speelt de bal door. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hinz speelt de bal door. Bělohoubek met een sublieme pass. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 7:0

12e minuut.
Cabarrocas passt de bal in één keer door. Obreshkov met een sublieme pass. Jacquet is nu in balbezit. Hinz heeft problemen om de bal te vangen. Hinz schiet op doel. Drewno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 8:0

14e minuut.
Techera is nu in balbezit. Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov met een sublieme pass. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ... Drewno bokst de bal weg. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stephen met een sublieme pass. Hue is nu in balbezit. Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 9:0

16e minuut.
Hermon geeft de bal voor. Hue kopt de bal weg. Obreshkov rent richting de bal. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 10:0

17e minuut.
Hue met de inworp. Klungelig pakt Jacquet de bal. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 11:0

19e minuut.
Obreshkov speelt de bal door. Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 12:0

20e minuut.
Hue met een sublieme pass. Hinz rent richting de bal. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 13:0

22e minuut.
Bellos kopt de bal weg. Hue probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 14:0

24e minuut.
Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz passt de bal met de wreef. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 15:0

25e minuut.
Hue probeert de bal aan de voet te houden. Hue passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz schiet op doel. Drewno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 16:0

27e minuut.
Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hinz de bal. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 17:0

28e minuut.
Hue met de inworp. Bělohoubek met een sublieme pass. Klungelig pakt Obreshkov de bal. Obreshkov schiet op doel. Drewno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 18:0

29e minuut.
Cabarrocas passt de bal met de wreef. Daar is Laden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov speelt de bal door. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 19:0

30e minuut.
Daar is Trzmielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 20:0

31e minuut.
Hinz onderschept slim de pass. Hinz speelt de bal door. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov schiet op doel. Drewno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 21:0

33e minuut.
Klungelig pakt Obreshkov de bal. Obreshkov speelt de bal door. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 22:0

34e minuut.
Hue met een snelle inworp. Jacquet speelt de bal door. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov schiet op doel. Drewno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 23:0

35e minuut.
Hue met een snelle inworp. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Drewno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Drewno trapt de bal weg. Jacquet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Drewno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 24:0

36e minuut.
Hue met een snelle inworp. Jacquet speelt de bal door. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel. Drewno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 25:0

38e minuut.
Hinz kan de bal niet met de borst controleren. Hinz passt de bal zonder na te denken. Jacquet probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Drewno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hinz rent richting de bal. Hinz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 26:0

40e minuut.
Techera passt de bal zonder na te denken. Daar is Laden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hue geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hinz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Hue de bal. Hue speelt de bal door. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Drewno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 27:0

42e minuut.
Hue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bělohoubek speelt de bal door. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel. Drewno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Drewno trapt de bal weg. Mureşanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Obreshkov de bal. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 28:0

44e minuut.
Trzmielewski is nu in balbezit. Trzmielewski geeft een lange en hoge pass. Hue kopt de bal weg. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz schiet op doel. Drewno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Obreshkov met een sublieme pass. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 29:0

45e minuut.
Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov met een sublieme pass. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel. Drewno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 30:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 3%, Japanese Futbol 97%.
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 30:0

46e minuut.
Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov met een sublieme pass. Hinz heeft problemen om de bal te vangen. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Drewno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Obreshkov speelt de bal door. Drewno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 31:0

48e minuut.
Amin kopt de bal weg. Jacquet met een sublieme pass. Hinz heeft problemen om de bal te vangen. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Drewno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 32:0

50e minuut.
Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov passt de bal zonder na te denken. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ... Drewno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 33:0

51e minuut.
Cacciavillani geeft de bal voor. Bělohoubek kopt de bal weg. Hue probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 34:0

53e minuut.
Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz passt de bal in één keer door. Obreshkov heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Drewno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 35:0

54e minuut.
Mureşanu kopt de bal weg. Hue met een sublieme pass. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Drewno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 36:0

55e minuut.
Hinz onderschept slim de pass. Hinz met een sublieme pass. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov schiet op doel. Drewno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 37:0

57e minuut.
Inworp. Hue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 38:0

58e minuut.
Bělohoubek rent richting de bal. Bělohoubek passt de bal met de wreef. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Drewno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 39:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gladysz komt het veld opgelopen. Lucian komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gladysz heeft problemen om de bal te vangen. Gladysz speelt de bal door. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Drewno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 40:0

61e minuut.
Hue met de inworp. Hinz speelt de bal door. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 41:0

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hue neemt de hoekschop. Hinz kopt de bal weg. Lucian heeft problemen om de bal te vangen. Lucian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Drewno neemt vlug de vrije trap. Gladysz probeert de bal met de borst te controleren. Stephen speelt de bal door. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 42:0

64e minuut.
Stephen probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 43:0

65e minuut.
Hue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinz rent richting de bal. Hinz speelt de bal door. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 44:0

66e minuut.
Stephen probeert naar een medespeler te passen. Hermon rent richting de bal. Hermon geeft een lange en hoge pass. Lucian controleert de bal met de borst. Lucian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hinz onderschept slim de pass. Hinz speelt de bal door. Lucian rent richting de bal. Lucian schiet op doel. Drewno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 45:0

69e minuut.
Techera passt de bal in één keer door. Hermon met een sublieme pass. Klungelig pakt İzmirlioğlu de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hue geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 46:0

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hue zal de hoekschop nemen. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Drewno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Drewno met een harde bal richting middenveld. Gladysz kopt de bal weg. Hue speelt de bal door. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hinz rent richting de bal. Hinz schiet op doel. Drewno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hinz speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lucian is nu in balbezit. Lucian schiet op doel. Drewno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet passt de bal zonder na te denken. Lucian rent richting de bal. Lucian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 47:0

74e minuut.
Lucian onderschept slim de pass. Lucian probeert naar een medespeler te passen. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ... Drewno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 48:0

75e minuut.
Hermon speelt de bal door. Laden heeft problemen om de bal te vangen. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Drewno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 49:0

77e minuut.
Hue met de inworp. Gladysz kan de bal niet met de borst controleren. Gladysz passt de bal in één keer door. Lucian rent richting de bal. Lucian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 50:0

78e minuut.
Hue onderschept slim de pass. Hue passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Drewno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bellos kopt de bal weg. Hue speelt de bal door. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 51:0

79e minuut.
Hue met een snelle inworp. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet speelt de bal door. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ... Drewno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 52:0

80e minuut.
Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian probeert naar een medespeler te passen. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 53:0

81e minuut.
Trzmielewski is nu in balbezit. Trzmielewski geeft een lange en hoge pass. Hue probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Drewno met een harde bal richting middenveld. Mureşanu kopt de bal weg. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 54:0

84e minuut.
Hue met een sublieme pass. Daar is Lucian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ... Drewno probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Lucian rent richting de bal. Lucian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 55:0

85e minuut.
Hue met de inworp. Gladysz speelt de bal door. Daar is Lucian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 56:0

86e minuut.
Stephen speelt de bal door. Cabarrocas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian verovert de bal door een tackle van achteren. Lucian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 57:0

88e minuut.
Ðalović met een sublieme pass. Jacquet probeert naar een medespeler te passen. Lucian rent richting de bal. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 58:0

89e minuut.
Hilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz passt de bal met de wreef. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian haalt uit met een fantastische trap. Drewno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 59:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 2%, Japanese Futbol 98%.
Anioły Zemsty - Japanese Futbol 59:0