Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30684
Japanese Futbol Anioły Zemsty
bezpieka Tactiek Środek
56% Balbezit 44%
97% Spel op eigen helft 3%
0 Doelpogingen 91
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 68.1
unsatisfactory Schieten brilliant
average Passen formidable
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Hermon speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hue neemt de hoekschop. Hinz springt en kopt de bal. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:1

2e minuut.
Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani geeft de bal voor. Obreshkov kopt de bal weg. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hinz is nu in balbezit. Hinz speelt de bal door. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:2

3e minuut.
Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Hermon probeert naar een medespeler te passen. Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel. Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:3

4e minuut.
Techera bereikt de bal nog maar net als eerste. Techera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Obreshkov de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Techera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz onderschept slim de pass. Hinz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:4

6e minuut.
Hue onderschept slim de pass. Hue met een sublieme pass. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:5

7e minuut.
Bellos kopt de bal weg. Hue is nu in balbezit. Hue passt de bal zonder na te denken. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ... Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:6

8e minuut.
Fiut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Techera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cacciavillani rent richting de bal. Hinz verovert de bal door een tackle van achteren. Hinz met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:7

9e minuut.
Cacciavillani probeert naar een medespeler te passen. Techera is nu in balbezit. Techera geeft de bal voor. Jacquet kan de bal niet met de borst controleren. Jacquet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hermon trapt de bal weg. Klungelig pakt Bellos de bal. Bellos kopt de bal weg. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:8

12e minuut.
Bělohoubek is nu in balbezit. Bělohoubek passt de bal zonder na te denken. Hinz is nu in balbezit. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Jacquet is nu in balbezit. Jacquet geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:9

13e minuut.
Inworp. Hue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jacquet probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:10

14e minuut.
Bělohoubek kopt de bal weg. Obreshkov met een sublieme pass. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:11

15e minuut.
Fiut speelt de bal door. Hermon met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hue neemt de hoekschop. Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hinz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:12

16e minuut.
Laden heeft problemen om de bal te vangen. Ðalović is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hue geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hinz krijgt zijn hoofd ertegen. Hermon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obreshkov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:13

18e minuut.
Hinz haalt uit met een fantastische trap. Hermon met een sublieme pass. Jacquet met een sublieme pass. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hermon trapt de bal weg. Bellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellos passt de bal zonder na te denken. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:14

21e minuut.
Hue passt de bal zonder na te denken. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hinz de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:15

23e minuut.
Bělohoubek speelt de bal door. Jacquet speelt de bal door. Hinz rent richting de bal. Hinz schiet op doel. Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:16

24e minuut.
Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Hermon probeert naar een medespeler te passen. Fiut kopt de bal weg. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hermon met een harde bal richting middenveld. Bělohoubek kopt de bal weg. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:17

26e minuut.
Bellos geeft een hoge lob. Obreshkov kopt de bal weg. Hue met een sublieme pass. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:18

27e minuut.
Techera is nu in balbezit. Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov probeert naar een medespeler te passen. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ... Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hinz rent richting de bal. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:19

30e minuut.
Jacquet kopt de bal weg. Hue speelt de bal door. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:20

31e minuut.
Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov speelt de bal door. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:21

33e minuut.
Hermon probeert naar een medespeler te passen. Fiut kopt de bal weg. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:22

34e minuut.
Klungelig pakt Techera de bal. Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Obreshkov speelt de bal door. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel. Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:23

36e minuut.
Amin speelt de bal door. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz met een sublieme pass. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:24

38e minuut.
Jacquet met de inworp. Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel. Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:25

39e minuut.
Hue onderschept slim de pass. Hue met een sublieme pass. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov schiet op doel. Hinz probeert de bal aan de voet te houden. Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:26

40e minuut.
Hue is nu in balbezit. Hue speelt de bal door. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:27

41e minuut.
Hinz heeft problemen om de bal te vangen. Hinz speelt de bal door. Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obreshkov schiet op doel. Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:28

42e minuut.
Hermon met een sublieme pass. Mureşanu speelt de bal door. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel. Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:29

43e minuut.
Daar is Hermon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermon met een sublieme pass. Hue speelt de bal door. Obreshkov heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:30

45e minuut.
Klungelig pakt Bellos de bal. Bellos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:31

45e minuut.
Inworp. Jacquet met de inworp. Daar is Bělohoubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bělohoubek schiet op doel. Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 97%, Anioły Zemsty 3%.
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:31

46e minuut.
Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue speelt de bal door. Klungelig pakt Obreshkov de bal. Obreshkov schiet op doel. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:32

47e minuut.
Hue met een snelle inworp. Oprescu rent richting de bal. Bělohoubek verovert de bal door een tackle van achteren. Bělohoubek geeft een hoge lob. Obreshkov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Hermon trapt de bal weg van het doel. Bělohoubek met een sublieme pass. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:33

49e minuut.
Cacciavillani geeft de bal voor. Hue kopt de bal weg. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:34

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hue met de inworp. Jacquet met een sublieme pass. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:35

51e minuut.
Lendoiro geeft een hoge lob. Bělohoubek met een sublieme pass. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:36

52e minuut.
Trzmielewski geeft een hoge lob. Jacquet kopt de bal weg. Hinz rent richting de bal. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:37

54e minuut.
Bělohoubek rent richting de bal. Bělohoubek passt de bal met de wreef. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz schiet op doel. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:38

55e minuut.
Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov speelt de bal door. Hinz rent richting de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:39

56e minuut.
Hinz is nu in balbezit. Hinz passt de bal zonder na te denken. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:40

58e minuut.
Falin kopt de bal weg. Hue speelt de bal door. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:41

59e minuut.
Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet passt de bal met de wreef. Obreshkov heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jacquet rent richting de bal. Jacquet probeert naar een medespeler te passen. Hinz heeft problemen om de bal te vangen. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:42

60e minuut.
Gladysz komt het veld opgelopen. Lucian komt het veld opgelopen. Fiut probeert naar een medespeler te passen. Hermon met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hue neemt de hoekschop. Hinz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hue zal de hoekschop nemen. Hinz krijgt zijn hoofd ertegen. Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:43

62e minuut.
Gladysz met een sublieme pass. Amin heeft problemen om de bal te vangen. Amin passt de bal met de wreef. Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz schiet op doel. Hermon bokst de bal weg. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel. Lucian probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Doeltrap. Hermon met een harde bal richting middenveld. Bellos kopt de bal weg. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:44

65e minuut.
Cabarrocas is nu in balbezit. Lucian onderschept slim de pass. Lucian probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Hermon bokst de bal weg.

67e minuut.
Orvik kopt de bal weg. Hue is nu in balbezit. Hue probeert naar een medespeler te passen. Hinz rent richting de bal. Hinz schiet op doel. Hermon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hinz rent richting de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:45

69e minuut.
Trzmielewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hue geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hinz krijgt zijn hoofd ertegen. Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lucian heeft problemen om de bal te vangen. Lucian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:46

70e minuut.
Hue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gladysz met een sublieme pass. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:47

72e minuut.
Hinz is nu in balbezit. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ... Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lucian is nu in balbezit. Lucian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:48

73e minuut.
Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz is nu in balbezit. Lucian is nu in balbezit. Lucian draait met de bal, schiet en ... Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:49

74e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto geeft een hoge lob. Gladysz met een sublieme pass. Lucian rent richting de bal. Lucian schiet op doel. Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hinz is nu in balbezit. Hinz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:50

75e minuut.
Lucian kopt de bal weg. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian draait met de bal, schiet en ... Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:51

76e minuut.
Cabarrocas rent richting de bal. Hue verovert de bal door een tackle van achteren. Hue probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinz draait met de bal, schiet en ... Hermon bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Lucian is nu in balbezit. Lucian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet draait met de bal, schiet en ... Lucian probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:52

79e minuut.
Hermon trapt de bal weg van het doel. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Hinz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Amin kopt de bal weg. Hue speelt de bal door. Hinz heeft problemen om de bal te vangen. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:53

81e minuut.
Fiut speelt de bal door. Hermon met een sublieme pass. Hue probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz haalt uit met een fantastische trap. Hermon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hinz rent richting de bal. Hinz geeft een hoge lob. Lucian springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:54

84e minuut.
Gladysz met een snelle inworp. Hue rent richting de bal. Hue passt de bal zonder na te denken. Lucian rent richting de bal. Lucian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:55

85e minuut.
Techera geeft een lange en hoge pass. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz passt de bal in één keer door. Lucian rent richting de bal. Lucian schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:56

86e minuut.
Daar is Cabarrocas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hue onderschept slim de pass. Hue probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hinz de bal. Hinz draait met de bal, schiet en ... Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hinz is nu in balbezit. Hinz draait met de bal, schiet en ... Hermon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hinz geeft een hoge lob. Hermon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:57

89e minuut.
Cacciavillani rent richting de bal. Cacciavillani geeft een hoge lob. Hinz heeft problemen om de bal te vangen. Hinz draait met de bal, schiet en ... Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:58

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hue met een snelle inworp. Jacquet speelt de bal door. Lucian rent richting de bal. Lucian haalt uit met een fantastische trap. Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hinz heeft problemen om de bal te vangen. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:59

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 96%, Anioły Zemsty 4%.
Japanese Futbol - Anioły Zemsty 0:59