Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Mad Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 48596
FC Uroboros Siedlce Dragon Ball
mad Tactiek VIDEL
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
68.6 gemiddelde waardering 78.4
very good Schieten outstanding
excellent Passen incredible
incredible Verdedigen brilliant


9e minuut.
Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies met een sublieme pass. Dương Khánh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ríos draait met de bal, schiet en ... Goussey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Depcik heeft problemen om de bal te vangen. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boillat. Matveev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matveev komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Boillat geeft een hoge lob. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Tuccio springt en kopt de bal. Goussey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh onderschept slim de pass. Dương Khánh geeft een hoge lob. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Davies geeft de bal voor. Zuzarte kopt de bal weg. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Šaraba probeert naar een medespeler te passen. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt García Becerra zijn tegenspeler op de grond. García Becerra krijgt een gele kaart.

45e minuut.
García Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu geeft de bal voor. Tuccio springt en kopt de bal. Goussey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Dragon Ball 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 58%, Dragon Ball 42%.
FC Uroboros Siedlce - Dragon Ball 0:1

48e minuut.
Obrubański passt de bal met de wreef. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski passt de bal zonder na te denken. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šaraba probeert naar een medespeler te passen. Matveev heeft problemen om de bal te vangen. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Patalas verovert de bal door een tackle van achteren. Patalas speelt de bal door. Figares geeft de bal voor. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Decarolis bokst de bal weg.

72e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu speelt de bal door. Tuccio rent richting de bal. Tuccio schiet op doel. Goussey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Dragon Ball 0:2

76e minuut.
Inworp. Runjić komt het veld opgelopen. Duvivier komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Boillat is nu in balbezit. Duvivier onderschept slim de pass. Duvivier passt de bal in één keer door. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu geeft een hoge lob. Figares kan de bal niet met de borst controleren. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Dương Khánh passt de bal in één keer door. Duvivier probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu geeft een hoge lob. Tuccio springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 57%, Dragon Ball 43%.
FC Uroboros Siedlce - Dragon Ball 0:2