Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White power Japanese Futbol
TMT4231a Tactiek bezpieka
48% Balbezit 52%
1% Spel op eigen helft 99%
97 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 27.3
incredible Schieten poor
outstanding Passen poor
very good Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Harrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harrison met een sublieme pass. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Amicarelli met een sublieme pass. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 1:0

3e minuut.
Kerkelä verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Amicarelli kopt de bal weg. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Trung Phương geeft een lange en hoge pass. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 2:0

6e minuut.
Kerkelä met de inworp. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Frare is nu in balbezit. Frare schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 3:0

6e minuut.
Nemere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciubotariu rent richting de bal. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 4:0

7e minuut.
Kerkelä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Frare rent richting de bal. Frare schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Frare met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 5:0

9e minuut.
Kerkelä met een sublieme pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Frare speelt de bal door. Nemere speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 6:0

11e minuut.
Frare kopt de bal weg. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kerkelä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkelä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 7:0

12e minuut.
Kerkelä met een sublieme pass. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 8:0

13e minuut.
Nemere passt de bal met de wreef. Frare met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 9:0

14e minuut.
Šindler kopt de bal weg. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 10:0

16e minuut.
Klungelig pakt Frare de bal. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 11:0

17e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Šindler kopt de bal weg. Nemere met een sublieme pass. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 12:0

19e minuut.
Nemere met een snelle inworp. Ciubotariu speelt de bal door. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 13:0

19e minuut.
Ðalović heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nemere neemt de hoekschop. Daar is Kerkelä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkelä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 14:0

20e minuut.
Inworp. Nemere met een snelle inworp. Kerkelä met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 15:0

21e minuut.
Nemere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bernard heeft problemen om de bal te vangen. Bernard speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciubotariu met een sublieme pass. Frare probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šindler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šindler geeft een lange en hoge pass. Trung Phương springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 16:0

22e minuut.
Cabarrocas is nu in balbezit. Kerkelä verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä passt de bal met de wreef. Harrison speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 17:0

24e minuut.
Kerkelä onderschept slim de pass. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Frare probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 18:0

25e minuut.
Harrison speelt de bal door. Nemere rent richting de bal. Nemere met een sublieme pass. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin bokst de bal weg. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 19:0

27e minuut.
Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 20:0

28e minuut.
Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Frare speelt de bal door. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nemere met de inworp. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 21:0

30e minuut.
Kerkelä onderschept slim de pass. Kerkelä passt de bal in één keer door. Trung Phương heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 22:0

31e minuut.
Kerkelä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciubotariu speelt de bal door. Trung Phương heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 23:0

33e minuut.
Ciubotariu speelt de bal door. Frare bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 24:0

34e minuut.
Techera rent richting de bal. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kerkelä speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 25:0

38e minuut.
Nemere probeert naar een medespeler te passen. Kerkelä met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 26:0

38e minuut.
Inworp. Harrison met de inworp. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 27:0

39e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 28:0

40e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Amicarelli kopt de bal weg. Ciubotariu speelt de bal door. Klungelig pakt Frare de bal. Frare probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 29:0

41e minuut.
Nemere met de inworp. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 30:0

42e minuut.
Kerkelä verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkelä met een sublieme pass. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nemere met een snelle inworp. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trung Phương de bal. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 31:0

44e minuut.
Techera verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 32:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 2%, Japanese Futbol 98%.
White power - Japanese Futbol 32:0

46e minuut.
Trung Phương passt de bal in één keer door. Bernard is nu in balbezit. Bernard passt de bal zonder na te denken. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 33:0

47e minuut.
Techera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä passt de bal met de wreef. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 34:0

50e minuut.
Bernard verovert de bal door een tackle van achteren. Frare probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Bernard controleert de bal met de borst. Wojtowicz rent richting de bal. Harrison onderschept slim de pass. Harrison geeft een lange en hoge pass. Trung Phương springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 35:0

52e minuut.
Kerkelä met een sublieme pass. Ciubotariu met een sublieme pass. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 36:0

53e minuut.
Kerkelä verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkelä speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 37:0

54e minuut.
Nemere met de inworp. Kerkelä speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 38:0

55e minuut.
Kerkelä verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Šindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Šindler geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Wojtowicz de bal onder controle te krijgen. Nemere rent richting de bal. Nemere haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 39:0

57e minuut.
Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Šindler kopt de bal weg. Kerkelä speelt de bal door. Klungelig pakt Trung Phương de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 40:0

59e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Ciubotariu is nu in balbezit. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 41:0

60e minuut.
Inworp. Nemere met een snelle inworp. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 42:0

61e minuut.
Frare bereikt de bal nog maar net als eerste. Frare met een sublieme pass. Klungelig pakt Trung Phương de bal. Trung Phương schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Amicarelli met een sublieme pass. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 43:0

63e minuut.
Donyushkin met een sublieme pass. Bernard speelt de bal door. Ciubotariu speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 44:0

64e minuut.
Techera rent richting de bal. Kerkelä onderschept slim de pass. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Donyushkin met een sublieme pass. Šindler speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 45:0

67e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä is nu in balbezit. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 46:0

68e minuut.
Kerkelä rent richting de bal. Ciubotariu met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 47:0

69e minuut.
Frare draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trung Phương de bal onder controle te krijgen. Harrison is nu in balbezit. Harrison geeft een hoge lob. Kerkelä maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Frare is nu in balbezit. Frare met een sublieme pass. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 48:0

71e minuut.
Kerkelä onderschept slim de pass. Kerkelä passt de bal zonder na te denken. Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 49:0

73e minuut.
Bernard probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu met een sublieme pass. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Frare met een sublieme pass. Ciubotariu is nu in balbezit. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 50:0

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nemere zal de hoekschop nemen. Kerkelä kopt de bal weg. Frare probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Techera heeft problemen om de bal te vangen. Cabarrocas rent richting de bal. Kerkelä onderschept slim de pass. Kerkelä geeft de bal voor. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Kerkelä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 51:0

77e minuut.
Nemere met een snelle inworp. Kerkelä speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 52:0

79e minuut.
Cabarrocas is nu in balbezit. Nemere onderschept slim de pass. Nemere probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nemere zal de hoekschop nemen. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kerkelä kopt de bal weg. Frare rent richting de bal. Frare schiet op doel. Trung Phương probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 53:0

81e minuut.
Trung Phương kopt de bal weg. Kerkelä met een sublieme pass. Trung Phương heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 54:0

82e minuut.
Oprescu rent richting de bal. Kerkelä onderschept slim de pass. Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nemere neemt de hoekschop. Kerkelä kopt de bal weg. Klungelig pakt Frare de bal. Frare draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Amicarelli kopt de bal weg. Ciubotariu speelt de bal door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 55:0

85e minuut.
Daar is Frare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frare met een sublieme pass. Harrison rent richting de bal. Harrison schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 56:0

86e minuut.
Harrison speelt de bal door. Frare met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 57:0

87e minuut.
Nemere met de inworp. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Japanese Futbol 58:0

88e minuut.
Lendoiro is nu in balbezit. Lendoiro geeft een hoge lob. Ciubotariu kopt de bal weg. Trung Phương kan de bal niet met de borst controleren. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kerkelä met een sublieme pass. Frare rent richting de bal. Frare haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Wojtowicz rent richting de bal. Ciubotariu maakt een afschuwelijke overtreding. Wojtowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wojtowicz kan niet meer verder spelen. Rygielski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 0%, Japanese Futbol 100%.
White power - Japanese Futbol 58:0