Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messa Lińska FC Lubiana
[J1] Junior 523 Tactiek 433n
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
43.1 gemiddelde waardering 58
adequate Schieten adequate
adequate Passen incredible
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Bossoli passt de bal zonder na te denken. Daar is Żmijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Connolly verovert de bal door een tackle van achteren. Connolly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Daar is Nørgård, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piecyk is nu in balbezit. Piecyk geeft de bal voor. Żmijewski kopt de bal weg. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Connolly is nu in balbezit. Pêgo onderschept slim de pass. Pailamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Pailamilla geeft een hoge lob. Czorny kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 56%, FC Lubiana 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messa Lińska - FC Lubiana 0:0

55e minuut.
Nørgård is nu in balbezit. Nørgård passt de bal zonder na te denken. Orellana rent richting de bal. Giefert verovert de bal door een tackle van achteren. Giefert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kuska kopt de bal weg. Daar is Piecyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piecyk passt de bal met de wreef. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zele passt de bal zonder na te denken. Pêgo speelt de bal door. Giefert rent richting de bal. Giefert haalt uit met een fantastische trap. Romano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Messa Lińska - FC Lubiana 1:0

78e minuut.
Piecyk rent richting de bal. Piecyk geeft een hoge lob. Żmijewski kopt de bal weg. Connolly rent richting de bal. Connolly haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dracena met een harde bal richting middenveld. Yiğitsoy rent richting de bal. Agusti begaat een overtreding. Agusti krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Przyziółkowski met een sublieme pass. Pailamilla kan de bal niet met de borst controleren. Pêgo met een sublieme pass. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap. Dracena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messa Lińska 59%, FC Lubiana 41%.
Messa Lińska - FC Lubiana 1:0