Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fax Bieniów Wronkii
Próba 113 Tactiek TRALALALA
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 23
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.1 gemiddelde waardering 62.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft een hoge lob. Daar is Yayu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vloeberghs is nu in balbezit. Vloeberghs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Wikander geeft een lange en hoge pass. Lagassa is nu in balbezit. Lagassa geeft een lange en hoge pass. Czarnecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Öndertürk rent richting de bal. Lukáts onderschept slim de pass. Lukáts speelt de bal door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel. Canu bokst de bal weg. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Wronkii 0:1

14e minuut.
Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Niwiński is nu in balbezit. Czarnecki rent richting de bal. Niwiński rent richting de bal. Niwiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brysiak kopt de bal weg. Pastor rent richting de bal. Aldaco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aldaco krijgt een gele kaart. Pastor raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Miedziński neemt zijn aanloop. Paal! Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Canu niet meer kan verder spelen. Crăcilă komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar geeft de bal voor. Inworp. Aldaco met de inworp. Öndertürk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Vloeberghs geeft een hoge lob. Daar is Aldaco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor geeft de bal voor. Brysiak springt en kopt de bal. Crăcilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Czarnecki kopt de bal weg. Szymkowiak met een sublieme pass. Lagassa is nu in balbezit. Lagassa geeft een hoge lob. Czarnecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Losonczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Lagassa met een sublieme pass. Bowsza geeft een lange en hoge pass. Wikander is nu in balbezit. Wikander geeft een hoge lob. Riverón geeft een hoge lob. Crăcilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pastor is nu in balbezit. Pastor schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Wronkii 0:2

31e minuut.
Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáts bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk begaat een overtreding. Öndertürk krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Miedziński speelt de bal door. Vloeberghs heeft problemen om de bal te vangen. Niwiński begaat een overtreding. Niwiński krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaco onderschept slim de pass. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza onderschept slim de pass. Bowsza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bowsza passt de bal zonder na te denken. Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal in één keer door. Brysiak rent richting de bal. Brysiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 56%, Wronkii 44%.
Fax Bieniów - Wronkii 0:2

49e minuut.
Riverón geeft een hoge lob. Vloeberghs is nu in balbezit. Vloeberghs probeert naar een medespeler te passen. Brysiak rent richting de bal. Brysiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Lagassa de bal. Lagassa passt de bal met de wreef. Daar is Riverón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkowiak schiet op doel. Losonczi bokst de bal weg.

57e minuut.
Bowsza passt de bal zonder na te denken. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński geeft de bal voor. Vloeberghs rent richting de bal. Vloeberghs haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă bokst de bal weg. Neagu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Campos komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Vloeberghs kopt de bal weg. Brysiak rent richting de bal. Brysiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón passt de bal in één keer door. Pastor is nu in balbezit. Pastor geeft de bal voor. Brysiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Crăcilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Collé geeft de bal voor. Vloeberghs is nu in balbezit. Vloeberghs geeft een hoge lob. Brysiak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Baquedano heeft problemen om de bal te vangen. Brysiak rent richting de bal. Brysiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - Wronkii 0:3

86e minuut.
Lukáts onderschept slim de pass. Lukáts geeft de bal voor. Brysiak rent richting de bal. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Niwiński passt de bal in één keer door. Lagassa met een sublieme pass. Szymkowiak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lagassa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Losonczi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Öndertürk rent richting de bal. Alcázar begaat een overtreding. Öndertürk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aldaco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Losonczi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 54%, Wronkii 46%.
Fax Bieniów - Wronkii 0:3