Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elita club Elektromechatronicy
Killerka Tactiek testowa1.4.5.1fx
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten adequate
excellent Passen very good
excellent Verdedigen good


14e minuut.
Pantera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Damjanac de bal. Borlée bereikt de bal nog maar net als eerste. Borlée draait met de bal, schiet en ... Kruczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elita club - Elektromechatronicy 0:1

16e minuut.
Ruigrok speelt de bal door. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan met een sublieme pass. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Damjanac geeft een lange en hoge pass. Sinay bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Fortinho rent richting de bal. Fortinho haalt uit met een fantastische trap. Azeitona bokst de bal weg.

23e minuut.
Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantera geeft een lange en hoge pass. Figari kopt de bal weg. Giordani is nu in balbezit. Giordani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Drwal probeert naar een medespeler te passen. Aydoğdu heeft problemen om de bal te vangen. Drwal geeft een lange en hoge pass. Giordani rent richting de bal. Giordani schiet op doel. Kruczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Steriotis speelt de bal door. Ruigrok heeft problemen om de bal te vangen. Ruigrok passt de bal zonder na te denken. Fortinho rent richting de bal. Fortinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Reis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sinay. Reis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reis komt bij de bal en schiet. Klungelig pakt Freitas de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fortinho heeft problemen om de bal te vangen. Steriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Steriotis passt de bal zonder na te denken. Fortinho is nu in balbezit. Fortinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Freitas met een sublieme pass. Pantera rent richting de bal. Pantera passt de bal zonder na te denken. Daar is Giordani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elita club 43%, Elektromechatronicy 57%.
Elita club - Elektromechatronicy 0:1

47e minuut.
Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok passt de bal zonder na te denken. Steriotis met een sublieme pass. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Indares bereikt de bal nog maar net als eerste. Indares passt de bal zonder na te denken. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho haalt uit met een fantastische trap. Azeitona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elita club - Elektromechatronicy 1:1

58e minuut.
Steriotis passt de bal met de wreef. Hovhannisyan rent richting de bal. Hovhannisyan met een sublieme pass. Reis is nu in balbezit. Reis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ruigrok rent richting de bal. Ruigrok passt de bal in één keer door. Fortinho is nu in balbezit. Steriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Steriotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Mărgăritescu geeft een hoge lob. Ruigrok speelt de bal door. Reis is nu in balbezit. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan draait met de bal, schiet en ... Azeitona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Drwal verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drwal. Reis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Reis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Azeitona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Reis draait met de bal, schiet en ... Azeitona met een sublieme pass. Pantera kopt de bal weg. Klungelig pakt Drwal de bal. Reis is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Hovhannisyan kopt de bal weg. Drwal heeft problemen om de bal te vangen. Reis is nu in balbezit. Reis haalt uit met een fantastische trap. Azeitona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elita club - Elektromechatronicy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elita club 39%, Elektromechatronicy 61%.
Elita club - Elektromechatronicy 2:1