Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harpagans FC EMPAT
XXXX5212better2 Tactiek barazwzj
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
61 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Samarone is nu in balbezit. Samarone passt de bal met de wreef. Cimaglio is nu in balbezit. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap. Ricardinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC EMPAT 0:1

8e minuut.
Samarone geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Witek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitarz geeft een lange en hoge pass. Cimaglio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cerber kopt de bal weg. Daar is Cestari Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praščević rent richting de bal. Praščević schiet op doel. Frimodig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harpagans - FC EMPAT 1:1

16e minuut.
Witek met een sublieme pass. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC EMPAT 1:2

19e minuut.
Grycki rent richting de bal. Grycki geeft een lange en hoge pass. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harpagans - FC EMPAT 2:2

24e minuut.
Inworp. Lumiste met de inworp. Witek geeft een lange en hoge pass. Cimaglio krijgt zijn hoofd ertegen. Ricardinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC EMPAT 2:3

25e minuut.
Sitarz met een sublieme pass. Cimaglio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nerli. Nerli krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestari Ramos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Praščević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czapiewski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harpagans - FC EMPAT 3:3

31e minuut.
Grycki kopt de bal weg. Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sitarz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Di Riso verovert de bal door een tackle van achteren. Nerli verovert de bal door een tackle van achteren. Nerli geeft de bal voor. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Castro kopt de bal weg. Witek heeft problemen om de bal te vangen. Witek passt de bal in één keer door. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro haalt uit met een fantastische trap. Ricardinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chong geeft een hoge lob. Arcruni geeft een hoge lob. Cimaglio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Samarone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaliciński komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Arcruni verovert de bal door een tackle van achteren. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos speelt de bal door. Czapiewski rent richting de bal. Czapiewski schiet op doel. Frimodig bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 65%, FC EMPAT 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Harpagans - FC EMPAT 3:3

48e minuut.
Chong bereikt de bal nog maar net als eerste. Chong geeft een lange en hoge pass. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski haalt uit met een fantastische trap. Frimodig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC EMPAT 4:3

51e minuut.
Arcruni speelt de bal door. Sitarz speelt de bal door. Witek heeft problemen om de bal te vangen. Witek geeft een lange en hoge pass. Lumiste springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harpagans - FC EMPAT 4:4

53e minuut.
Chong geeft een lange en hoge pass. Sitarz probeert naar een medespeler te passen. Witek is nu in balbezit. Witek geeft een lange en hoge pass. Lumiste krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC EMPAT 4:5

58e minuut.
Kaliciński kopt de bal weg. Orkopoulos rent richting de bal. Orkopoulos passt de bal in één keer door. Praščević bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević haalt uit met een fantastische trap. Frimodig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kaliciński passt de bal in één keer door. Daar is Orkopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcruni begaat een overtreding. Arcruni krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Arcruni verovert de bal door een tackle van achteren. Arcruni geeft een lange en hoge pass. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek geeft een hoge lob. Lumiste krijgt zijn hoofd ertegen. Ricardinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Praščević rent richting de bal. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Praščević is nu in balbezit. Praščević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harpagans - FC EMPAT 5:5

68e minuut.
Lumiste is nu in balbezit. Nerli verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Gastó zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gastó moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gastó schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Kaliciński neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Di Riso de bal onder controle te krijgen. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski schiet op doel. Frimodig werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC EMPAT 6:5

78e minuut.
Arcruni onderschept slim de pass. Żaczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arcruni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sitarz met een snel genomen vrije trap. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek passt de bal met de wreef. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Sitarz de bal. Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żaczek geeft een hoge lob. Praščević rent richting de bal. Praščević haalt uit met een fantastische trap. Frimodig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Czapiewski is nu in balbezit. Czapiewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Grycki geeft een lange en hoge pass. Barczewski controleert de bal met de borst. Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski haalt uit met een fantastische trap. Frimodig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harpagans - FC EMPAT 7:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harpagans 52%, FC EMPAT 48%.
FC Harpagans - FC EMPAT 7:5