Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: NOXONYFC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 13585
Górnik Wojkowice gks 1962 jastrzebie
442moja Tactiek dzis
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 59.2
formidable Schieten formidable
solid Passen solid
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Ryszka is nu in balbezit. Georgijev onderschept slim de pass. Georgijev speelt de bal door. Etxarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxarri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Binder de bal. Kudžmaitis probeert naar een medespeler te passen. İstek probeert naar een medespeler te passen. Etxarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxarri schiet op doel. Maciołek bokst de bal weg. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is İstek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudžmaitis is nu in balbezit. Kudžmaitis passt de bal in één keer door. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Wojkowice - gks 1962 jastrzebie 0:1

25e minuut.
Constantin heeft problemen om de bal te vangen. Georgijev bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgijev speelt de bal door. Klungelig pakt Constantin de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Füle controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ploaie komt het veld opgelopen. Zmagaj komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Głuszczyk de bal onder controle te krijgen. Füle is nu in balbezit. Füle passt de bal zonder na te denken. Etxarri is nu in balbezit. Etxarri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Wojkowice - gks 1962 jastrzebie 1:1

33e minuut.
Ryszka geeft een hoge lob. Cobas Obarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmagaj maakt een afschuwelijke overtreding. Zmagaj krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Dědič is nu in balbezit. Dědič geeft een lange en hoge pass. Ayoub heeft problemen om de bal te vangen. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrada haalt uit met een fantastische trap. Hardeveld bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grom geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cobas Obarrio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ploaie is nu in balbezit. Ploaie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emődi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kudžmaitis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Wojkowice 47%, gks 1962 jastrzebie 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik Wojkowice - gks 1962 jastrzebie 1:1

46e minuut.
Wąsowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gugleta onderschept slim de pass. Kudžmaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Kudžmaitis met een sublieme pass. Emődi rent richting de bal. Emődi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Georgijev passt de bal zonder na te denken. Zmagaj heeft problemen om de bal te vangen. Zmagaj geeft de bal voor. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Gugleta kopt de bal weg. Kudžmaitis is nu in balbezit. Kudžmaitis probeert naar een medespeler te passen. Cobas Obarrio rent richting de bal. Cobas Obarrio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ryszka rent richting de bal. Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Constantin passt de bal zonder na te denken. Etxarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Etxarri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Wąsowski speelt de bal door. Georgijev rent richting de bal. Georgijev passt de bal in één keer door. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin draait met de bal, schiet en ... Maciołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Wojkowice 44%, gks 1962 jastrzebie 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik Wojkowice - gks 1962 jastrzebie 1:1