Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks 1962 jastrzebie Fc ukradli mi krowę
dzis Tactiek Próbna
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Klungelig pakt Głuszczyk de bal. Emődi rent richting de bal. Emődi passt de bal zonder na te denken. Andrada rent richting de bal. Andrada draait met de bal, schiet en ... Mončev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Andrada heeft problemen om de bal te vangen. David rent richting de bal. Andrada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andrada krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă rent richting de bal. Sârbulescu met een sublieme pass. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Emődi kopt de bal weg. Yusen rent richting de bal. Apostolo begaat een overtreding. Yusen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Węglarz komt bij de bal en schiet. Mončev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Cassigoli is nu in balbezit. Cassigoli passt de bal zonder na te denken. Sârbulescu rent richting de bal. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Lafitte onderschept slim de pass. Lafitte geeft een lange en hoge pass. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav schiet op doel. Maciołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Fc ukradli mi krowę 0:1

21e minuut.
Cassigoli probeert naar een medespeler te passen. Cavcav is nu in balbezit. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu schiet op doel. Maciołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rebolledo probeert de bal met de borst te controleren. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz geeft een hoge lob. Yusen bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smolarz zal de hoekschop nemen. Węglarz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ryszka geeft de bal voor. Yusen is nu in balbezit. Rebolledo geeft een hoge lob. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav schiet op doel. Maciołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Ryszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrotă schiet op doel. Maciołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Fc ukradli mi krowę 0:2

35e minuut.
Węglarz geeft een hoge lob. Yusen kopt de bal weg. David is nu in balbezit. Andrada onderschept slim de pass. Andrada draait met de bal, schiet en ... Mončev bokst de bal weg.

44e minuut.
Lafitte rent richting de bal. Lafitte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węglarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Emődi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yusen kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Apostolo rent richting de bal. Andrada verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Fc ukradli mi krowę 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks 1962 jastrzebie 53%, Fc ukradli mi krowę 47%.
gks 1962 jastrzebie - Fc ukradli mi krowę 1:2

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mončev niet meer kan verder spelen. Di Pietri komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Cassigoli de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrada. Cassigoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rebolledo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. Maciołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Buitenspel voor Sârbulescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Tudose komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pieńkowski speelt de bal door. Apostolo is nu in balbezit. Emődi met een sublieme pass. Węglarz rent richting de bal. Węglarz schiet op doel. Di Pietri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
David rent richting de bal. Rebolledo kan de bal niet met de borst controleren. Rebolledo passt de bal met de wreef. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. Maciołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Klungelig pakt Gaona de bal. Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă schiet op doel. Maciołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks 1962 jastrzebie - Fc ukradli mi krowę 1:3

70e minuut.
Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose speelt de bal door. Cassigoli speelt de bal door. Cavcav rent richting de bal. Cavcav draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks 1962 jastrzebie 53%, Fc ukradli mi krowę 47%.
gks 1962 jastrzebie - Fc ukradli mi krowę 1:3