Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zalesie Team Beer Team Niebuszewo
433 moja Tactiek podst
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
49.9 gemiddelde waardering 61.3
very good Schieten excellent
very good Passen very good
adequate Verdedigen incredible


4e minuut.
Lysich bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz verovert de bal door een tackle van achteren. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Kowalec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - Beer Team Niebuszewo 0:1

24e minuut.
Crăciunescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki geeft een lange en hoge pass. Spisz rent richting de bal. Spisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kyritsis rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sordyl zal de hoekschop nemen. Tichý rent richting de bal. Tichý schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zalesie Team - Beer Team Niebuszewo 1:1

33e minuut.
Bratkowski met een sublieme pass. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tichý. Tichý krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Blanchaert onderschept slim de pass. Blanchaert speelt de bal door. Kyritsis rent richting de bal. Tichý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichý haalt uit met een fantastische trap. Murawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Həsənov speelt de bal door. Detmer rent richting de bal. Detmer geeft een lange en hoge pass. Tichý maakt een snoekduik en kopt de bal. Murawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesie Team 53%, Beer Team Niebuszewo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zalesie Team - Beer Team Niebuszewo 1:1

49e minuut.
Lysich kopt de bal weg. Kronner probeert de bal aan de voet te houden. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz draait met de bal, schiet en ... Kowalec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zalesie Team - Beer Team Niebuszewo 1:2

51e minuut.
Csóka rent richting de bal. Csóka met een sublieme pass. Bratkowski is nu in balbezit. Bratkowski geeft een lange en hoge pass. Lysich maakt een snoekduik en kopt de bal. Kowalec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kyritsis stond buitenspel. Kuiper komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Spisz passt de bal zonder na te denken. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov geeft een hoge lob. Spisz rent richting de bal. Spisz schiet op doel. Kowalec bokst de bal weg.

84e minuut.
Inworp. Makowiecki komt het veld opgelopen. Ganer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zalesie Team 54%, Beer Team Niebuszewo 46%.
Zalesie Team - Beer Team Niebuszewo 1:2