Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wromet Wróblewo CzarnaKompania
league3 Tactiek 44vLe
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten formidable
solid Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Filanowskii is nu in balbezit. Hrubka is nu in balbezit. Mamin onderschept slim de pass. Filanowskii rent richting de bal. Filanowskii draait met de bal, schiet en ... Larramona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - CzarnaKompania 0:1

6e minuut.
Mamin met een sublieme pass. Rubin rent richting de bal. Rubin met een sublieme pass. Babiński rent richting de bal. Babiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wromet Wróblewo - CzarnaKompania 1:1

11e minuut.
Brzeżański met een sublieme pass. Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder geeft een hoge lob. Hrubka rent richting de bal. Hrubka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - CzarnaKompania 1:2

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubin met een snelle inworp. Macdonald bereikt de bal nog maar net als eerste. Macdonald geeft de bal voor. Asencio maakt een snoekduik en kopt de bal. Jarmolik bokst de bal weg.

16e minuut.
Brzeżański speelt de bal door. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Przywózki geeft een lange en hoge pass. Hrubka springt en kopt de bal. Larramona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder probeert naar een medespeler te passen. Hrubka is nu in balbezit. Hrubka schiet op doel. Dandu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larramona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Prešnajder kopt de bal weg. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański geeft een lange en hoge pass. Hrubka springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Skriba de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - CzarnaKompania 1:3

24e minuut.
Przywózki passt de bal zonder na te denken. Prešnajder met een sublieme pass. Filanowskii rent richting de bal. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hrubka passt de bal met de wreef. Prešnajder is nu in balbezit. Prešnajder passt de bal zonder na te denken. Filanowskii is nu in balbezit. Filanowskii schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - CzarnaKompania 1:4

27e minuut.
Filanowskii kopt de bal weg. Hrubka bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubka rent richting de bal. Hrubka schiet op doel. Larramona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Tuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macdonald. Tuczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brzeżański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prešnajder kopt de bal weg. Daar is Dandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrubka rent richting de bal. Hrubka haalt uit met een fantastische trap. Larramona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dandu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuczyński met een snelle inworp. Prešnajder geeft een lange en hoge pass. Filanowskii springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - CzarnaKompania 1:5

33e minuut.
Macdonald passt de bal zonder na te denken. Rubin rent richting de bal. Rubin passt de bal zonder na te denken. Babiński is nu in balbezit. Babiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Daar is Salamac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prešnajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Prešnajder met een sublieme pass. Hrubka is nu in balbezit. Hrubka draait met de bal, schiet en ... Larramona bokst de bal weg.

41e minuut.
Salamac geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tuczyński met de inworp. Prešnajder geeft een hoge lob. Filanowskii maakt een snoekduik en kopt de bal. Larramona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Przywózki kopt de bal weg. Brzeżański speelt de bal door. Tuczyński met een sublieme pass. Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Przywózki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filanowskii geeft een lange en hoge pass. Prešnajder rent richting de bal. Hrubka rent richting de bal. Hrubka haalt uit met een fantastische trap. Larramona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Prešnajder geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hrubka de bal. Met opzet legt Macdonald zijn tegenspeler op de grond. Macdonald krijgt een gele kaart. Hrubka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brzeżański wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 73%, CzarnaKompania 27%.
Wromet Wróblewo - CzarnaKompania 1:5

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Orczykowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benczyński komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mamin geeft de bal voor. Carrere kopt de bal weg. Brzeżański probeert naar een medespeler te passen. Benczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Salamac heeft problemen om de bal te vangen. Brzeżański met een sublieme pass. Prešnajder rent richting de bal. Prešnajder geeft een hoge lob. Benczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filipski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajdzis komt het veld opgelopen. Trybuła komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin geeft een lange en hoge pass. Gaultier is nu in balbezit. Maleček heeft problemen om de bal te vangen. Maleček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Salamac bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamac geeft de bal voor. Maleček kopt de bal weg. Asencio rent richting de bal. Asencio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Prešnajder heeft problemen om de bal te vangen. Prešnajder geeft een hoge lob. Benczyński kan de bal niet met de borst controleren. Benczyński draait met de bal, schiet en ... Larramona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wromet Wróblewo - CzarnaKompania 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wromet Wróblewo 55%, CzarnaKompania 45%.
Wromet Wróblewo - CzarnaKompania 1:6