Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comand 2005 KGC Becik
mkwnzd 1 Tactiek ndcc
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.1 gemiddelde waardering 66.5
good Schieten formidable
excellent Passen outstanding
solid Verdedigen excellent


7e minuut.
Paciaciak geeft de bal voor. Daar is Szał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wietrzykowski onderschept slim de pass. Wietrzykowski geeft een hoge lob. Piedra krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Estañol rent richting de bal. Estañol probeert naar een medespeler te passen. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Brudzisz rent richting de bal. Brudzisz passt de bal in één keer door. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz is nu in balbezit. Brudzisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comand 2005 - KGC Becik 0:1

44e minuut.
Estañol geeft een hoge lob. Brudzisz kopt de bal weg. Klungelig pakt Bandeira de bal. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra haalt uit met een fantastische trap. Hermoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comand 2005 61%, KGC Becik 39%.
Comand 2005 - KGC Becik 0:1

46e minuut.
Landaeta passt de bal met de wreef. Piedra rent richting de bal. Piedra probeert naar een medespeler te passen. Gniza is nu in balbezit. Gniza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Estañol passt de bal met de wreef. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta passt de bal in één keer door. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra haalt uit met een fantastische trap. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Gniza is nu in balbezit. Gniza geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paciaciak de bal. Brudzisz is nu in balbezit. Brudzisz schiet op doel. Hermoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bandeira geeft de bal voor. Inworp. Landaeta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gniza rent richting de bal. Gniza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Estañol passt de bal met de wreef. Landaeta rent richting de bal. Landaeta speelt de bal door. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Estañol rent richting de bal. Estañol passt de bal zonder na te denken. Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Deteşan passt de bal met de wreef. Grznár kan de bal niet met de borst controleren. Grznár passt de bal zonder na te denken. Lippo is nu in balbezit. Lippo draait met de bal, schiet en ... Mortari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Martín García controleert de bal met de borst. Gniza is nu in balbezit. Gniza passt de bal met de wreef. Brudzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz draait met de bal, schiet en ... Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Andrzejak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Landaeta de bal. Landaeta passt de bal met de wreef. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra draait met de bal, schiet en ... Hermoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Landaeta heeft problemen om de bal te vangen. Landaeta passt de bal met de wreef. Estañol probeert naar een medespeler te passen. Gniza rent richting de bal. Gniza schiet op doel. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Estañol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz verovert de bal door een tackle van achteren. Brudzisz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Szał geeft een hoge lob. Kantar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ozieriański. Kantar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Grznár neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mortari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comand 2005 61%, KGC Becik 39%.
Comand 2005 - KGC Becik 0:1