Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Łomianki Kulczyk BKS Modlin
inna Tactiek Sekcja 88
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 51.6
excellent Schieten adequate
formidable Passen good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Soini probeert de bal aan de voet te houden. Korczak is nu in balbezit. Korczak geeft de bal voor. İnönü rent richting de bal. İnönü haalt uit met een fantastische trap. Bertrand bokst de bal weg.

6e minuut.
Korczak geeft een lange en hoge pass. İnönü rent richting de bal. Kontogoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. İnönü onderschept slim de pass. İnönü draait met de bal, schiet en ... Bertrand bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Andrássy kopt de bal weg. Klungelig pakt Menidiatis de bal. Met opzet legt Grosso zijn tegenspeler op de grond. Menidiatis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sterescu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Paparamborda speelt de bal door. Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Łodyga rent richting de bal. Łodyga passt de bal zonder na te denken. Korczak onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Conoscitore is nu in balbezit. Conoscitore geeft de bal voor. Klungelig pakt Čabrilo de bal. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Soini met een sublieme pass. Mahé is nu in balbezit. Mahé haalt uit met een fantastische trap. Mały probeert de bal aan de voet te houden. Bertrand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - Kulczyk BKS Modlin 1:0

24e minuut.
Števanja passt de bal zonder na te denken. İnönü rent richting de bal. Grabiec rent richting de bal. İnönü verovert de bal door een tackle van achteren. İnönü haalt uit met een fantastische trap. Bertrand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Korczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczak geeft de bal voor. Kontogoulidis bereikt de bal nog maar net als eerste. İnönü verovert de bal door een tackle van achteren. İnönü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - Kulczyk BKS Modlin 2:0

38e minuut.
Števanja is nu in balbezit. Števanja passt de bal met de wreef. Mahé probeert naar een medespeler te passen. İnönü bereikt de bal nog maar net als eerste. İnönü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Andrássy probeert naar een medespeler te passen. Paparamborda heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Mälzer zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Mälzer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mälzer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Łomianki 34%, Kulczyk BKS Modlin 66%.
KS Łomianki - Kulczyk BKS Modlin 2:0

53e minuut.
Conoscitore passt de bal zonder na te denken. Mahé met een sublieme pass. Števanja bereikt de bal nog maar net als eerste. Števanja geeft een lange en hoge pass. Soini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Čabrilo is nu in balbezit. Soini verovert de bal door een tackle van achteren. Soini passt de bal in één keer door. Daar is Mahé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mały onderschept slim de pass. Mały geeft een lange en hoge pass. Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Strazzolini heeft problemen om de bal te vangen. Strazzolini schiet op doel. Wyczułkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Števanja rent richting de bal. Števanja probeert naar een medespeler te passen. İnönü bereikt de bal nog maar net als eerste. İnönü schiet op doel. Bertrand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kontogoulidis met een sublieme pass. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda speelt de bal door. Strazzolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strazzolini schiet op doel. Wyczułkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Menidiatis is nu in balbezit. Menidiatis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Łomianki - Kulczyk BKS Modlin 2:1

87e minuut.
Mahé passt de bal zonder na te denken. Soini rent richting de bal. Soini passt de bal zonder na te denken. İnönü is nu in balbezit. İnönü haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Łomianki 47%, Kulczyk BKS Modlin 53%.
KS Łomianki - Kulczyk BKS Modlin 2:1