Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: FC Oława Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 41385
FC Oława KS Królikowice
a2p4o4 Tactiek 4231_IVatt
35% Balbezit 65%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
42 gemiddelde waardering 61.4
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitmuntend
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Sztandera probeert naar een medespeler te passen. Hrůza kopt de bal weg. Glavić geeft een hoge lob. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorgan geeft een hoge lob. Verdecia springt en kopt de bal. Sztandera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

12e minuut.
Maziarczyk passt de bal in één keer door. Glavić rent richting de bal. Glavić geeft een lange en hoge pass. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger draait met de bal, schiet en ... Sztandera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Gromowski kopt de bal weg. Hrůza speelt de bal door. Klungelig pakt Gorgan de bal. Gorgan passt de bal in één keer door. Schönenberger is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gorgan neemt de hoekschop. Daar is Cerén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerén geeft een hoge lob. Verdecia maakt een snoekduik en kopt de bal. Sztandera bokst de bal weg.

14e minuut.
Gorgan met de inworp. Glavić met een sublieme pass. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger schiet op doel. Sztandera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:1

17e minuut.
Markiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Markiewicz geeft een lange en hoge pass. Bejat kopt de bal weg. Glavić rent richting de bal. Glavić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gorgan is nu in balbezit. Gorgan geeft een lange en hoge pass. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger schiet op doel. Sztandera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:2

22e minuut.
Bejat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chruszcz met een snelle inworp. Słonecznik met een sublieme pass. Chruszcz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cerén is nu in balbezit. Cerén speelt de bal door. Verdecia rent richting de bal. Verdecia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:3

29e minuut.
Hrůza passt de bal met de wreef. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan speelt de bal door. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger draait met de bal, schiet en ... Sztandera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Maladenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maladenis geeft een hoge lob. Verdecia bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdecia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:4

34e minuut.
Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan probeert naar een medespeler te passen. Glavić met een sublieme pass. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Hrůza is nu in balbezit. Hrůza speelt de bal door. Cerén is nu in balbezit. Cerén geeft een lange en hoge pass. Verdecia krijgt zijn hoofd ertegen. Sztandera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stąporski kopt de bal weg. Gorgan geeft de bal voor. Verdecia is nu in balbezit. Verdecia schiet op doel. Sztandera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stąporski kopt de bal weg. Chruszcz heeft problemen om de bal te vangen. Gorgan geeft een hoge lob. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Schönenberger passt de bal in één keer door. Cerén heeft problemen om de bal te vangen. Cerén geeft een lange en hoge pass. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger draait met de bal, schiet en ... Sztandera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Daar is Glavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glavić probeert naar een medespeler te passen. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap. Kraiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:5

43e minuut.
Mazgaj passt de bal met de wreef. Stąporski rent richting de bal. Stąporski geeft een hoge lob. Daar is Gorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgan draait met de bal, schiet en ... Sztandera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kraiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 73%, KS Królikowice 27%.
FC Oława - KS Królikowice 0:6

47e minuut.
Bejat geeft een hoge lob. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger passt de bal met de wreef. Verdecia bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdecia haalt uit met een fantastische trap. Sztandera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Verdecia rent richting de bal. Verdecia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:7

53e minuut.
Hrůza met een sublieme pass. Cerén bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cerén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerén schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Słonecznik de bal. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap. Sztandera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:8

55e minuut.
Dymkowski rent richting de bal. Glavić probeert naar een medespeler te passen. Gorgan rent richting de bal. Gorgan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Słonecznik geeft de bal voor. Dymkowski kopt de bal weg. Glavić met een sublieme pass. Cerén rent richting de bal. Cerén met een sublieme pass. Sztandera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cerén geeft een hoge lob. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:9

64e minuut.
Cerén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrůza rent richting de bal. Hrůza geeft een lange en hoge pass. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap. Sztandera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Stąporski kopt de bal weg. Kraiński is nu in balbezit. Verdecia onderschept slim de pass. Cerén geeft een lange en hoge pass. Schönenberger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:10

67e minuut.
Klungelig pakt Kraiński de bal. Cerén rent richting de bal. Cerén met een sublieme pass. Verdecia bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdecia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:11

68e minuut.
Verdecia onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brzóska. Verdecia raakt geblesseerd tijdens het duel. Glavić met een snel genomen vrije trap. Gorgan geeft een lange en hoge pass. Daar is Kraiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdecia bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdecia schiet op doel. Sztandera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:12

70e minuut.
Kraiński is nu in balbezit. Cerén tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kraiński met een snel genomen vrije trap. Glavić kopt de bal weg. Schönenberger controleert de bal met de borst. Schönenberger draait met de bal, schiet en ... Sztandera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Daar is Hrůza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrůza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cerén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerén schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Maladenis speelt de bal door. Cerén rent richting de bal. Cerén passt de bal zonder na te denken. Hrůza is nu in balbezit. Hrůza draait met de bal, schiet en ... Sztandera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Stąporski de bal. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:13

83e minuut.
Hrůza met een sublieme pass. Cerén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerén probeert naar een medespeler te passen. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:14

86e minuut.
Gorgan rent richting de bal. Gorgan met een sublieme pass. Schönenberger is nu in balbezit. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap. Sztandera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oława - KS Królikowice 0:15

89e minuut.
Maziarczyk neemt vlug de vrije trap. Cerén is nu in balbezit. Cerén probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Verdecia de bal. Verdecia schiet op doel. Sztandera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oława 69%, KS Królikowice 31%.
FC Oława - KS Królikowice 0:15