Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy Green Team KSG
dupa zbita 3 Tactiek Turbo-MIAZGA
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 7
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
55.9 gemiddelde waardering 62.9
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Pyra rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Przybyła neemt de hoekschop. Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra draait met de bal, schiet en ... Tonati bokst de bal weg.

5e minuut.
Kaczka passt de bal zonder na te denken. Ralovský bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonet. Ralovský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaczka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Läderach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Fresno de bal. Fresno haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García is nu in balbezit. Iarca rent richting de bal. Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca geeft een lange en hoge pass. Läderach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Martín García probeert naar een medespeler te passen. Kaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przybyła krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Lugonjić is nu in balbezit. Przybyła verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyła probeert naar een medespeler te passen. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 0:1

23e minuut.
Przybyła met een sublieme pass. Filemon is nu in balbezit. Filemon geeft een lange en hoge pass. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz schiet op doel. Tonati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Antoś rent richting de bal. Antoś geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lugonjić de bal onder controle te krijgen. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Läderach trapt de bal weg van het doel. Dziwisz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaczka. Kaczka krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Przybyła geeft een hoge lob. Pyra kopt de bal weg. Dziwisz heeft problemen om de bal te vangen. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Tonati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 0:2

37e minuut.
Iarca met een sublieme pass. Kaczka rent richting de bal. Kaczka geeft de bal voor. Fresno geeft de bal voor. Nowak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 1:2

41e minuut.
Iarca controleert de bal met de borst. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca verovert de bal door een tackle van achteren. Iarca passt de bal zonder na te denken. Ralovský geeft een hoge lob. Läderach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kukulski probeert naar een medespeler te passen. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra verovert de bal door een tackle van achteren. Pyra draait met de bal, schiet en ... Tonati maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 1:3

44e minuut.
Fresno is nu in balbezit. Pyra rent richting de bal. Nowak begaat een overtreding. Nowak krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klungelig pakt Kaczka de bal. Kukulski is nu in balbezit. Przybyła speelt de bal door. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 50%, Green Team KSG 50%.
Precz Hanysy - Green Team KSG 1:3

47e minuut.
Przybyła rent richting de bal. Przybyła passt de bal zonder na te denken. Rolnik probeert naar een medespeler te passen. Pyra is nu in balbezit. Pyra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 1:4

49e minuut.
Ralovský passt de bal met de wreef. Fresno rent richting de bal. Filemon maakt een afschuwelijke overtreding. Fresno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ralovský neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła passt de bal zonder na te denken. Andersen onderschept slim de pass. Pyra is nu in balbezit. Pyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 1:5

51e minuut.
Pasik kopt de bal weg. Rolnik geeft de bal voor. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz schiet op doel. Tonati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 1:6

53e minuut.
Lugonjić geeft de bal voor. Pasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz onderschept slim de pass. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Tonati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 1:7

55e minuut.
Dziwisz is nu in balbezit. Przybyła rent richting de bal. Przybyła geeft de bal voor. Pyra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 1:8

60e minuut.
Dziwisz is nu in balbezit. Lugonjić onderschept slim de pass. Przybyła verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Iarca heeft problemen om de bal te vangen. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolnik krijgt een gele kaart. Nowak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nowak kan niet meer verder spelen. Koziorzębski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Filemon probeert naar een medespeler te passen. Przybyła rent richting de bal. Kaczka maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kaczka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kaczka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Przeczek rent richting de bal. Przeczek geeft een hoge lob. Pyra rent richting de bal. Pyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 1:9

70e minuut.
Fresno rent richting de bal. Filemon verovert de bal door een tackle van achteren. Filemon speelt de bal door. Mạnh Thắng probeert naar een medespeler te passen. Martín García geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła passt de bal in één keer door. Kukulski heeft problemen om de bal te vangen. Kukulski geeft een hoge lob. Pyra krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Andersen geeft de bal voor. Pyra probeert de bal aan de voet te houden. Koziorzębski is nu in balbezit. Ralovský rent richting de bal. Ralovský schiet op doel. Läderach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Przybyła probeert naar een medespeler te passen. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz passt de bal in één keer door. Pyra is nu in balbezit. Pyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 1:10

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzymiński komt het veld opgelopen. Cherek komt het veld opgelopen. Molkowski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mạnh Thắng rent richting de bal. Mạnh Thắng probeert naar een medespeler te passen. Martín García rent richting de bal. Martín García geeft de bal voor. Iarca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 2:10

87e minuut.
Bonet met een sublieme pass. Kukulski is nu in balbezit. Martín García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martín García krijgt een gele kaart. Kukulski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński schiet op doel. Tonati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Fresno onderschept slim de pass. Fresno geeft een hoge lob. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koziorzębski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Green Team KSG 3:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 48%, Green Team KSG 52%.
Precz Hanysy - Green Team KSG 3:10