Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Moher Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22524
Moherowe Berety ZORZA Krzeszów
The Special One Tactiek zorza
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten good
very good Passen solid
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Tomka geeft een hoge lob. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo maakt een afschuwelijke overtreding. Murillo krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Tomka heeft problemen om de bal te vangen. Jandl probeert naar een medespeler te passen. Bućko met een sublieme pass. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă schiet op doel. Miszkiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Saidon geeft een hoge lob. Coroianu kopt de bal weg. Arınç is nu in balbezit. Arınç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - ZORZA Krzeszów 1:0

11e minuut.
Stoichiţă onderschept slim de pass. Met opzet legt Lederbauer zijn tegenspeler op de grond. Stoichiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jandl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tomka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoichiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap. Miszkiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Saidon passt de bal met de wreef. Lagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jandl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jandl naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Tucak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saidon met een snelle inworp. Bućko geeft de bal voor. Stoichiţă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stoichiţă onderschept slim de pass. Tucak verovert de bal door een tackle van achteren. Tucak met een sublieme pass. Arınç bereikt de bal nog maar net als eerste. Arınç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bućko rent richting de bal. Bućko passt de bal in één keer door. Stoichiţă is nu in balbezit. Stoichiţă draait met de bal, schiet en ... Miszkiel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - ZORZA Krzeszów 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 50%, ZORZA Krzeszów 50%.
Moherowe Berety - ZORZA Krzeszów 2:0

46e minuut.
Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira geeft de bal voor. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moherowe Berety - ZORZA Krzeszów 2:1

47e minuut.
Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo passt de bal in één keer door. Raat met een sublieme pass. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ... Buraczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kreek met een snelle inworp. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Lagos met een sublieme pass. Čmuchálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Čmuchálek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bućko controleert de bal met de borst. Bućko passt de bal zonder na te denken. Tucak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoichiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Stoichiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kryszak geeft een hoge lob. Inworp. Kreek met een snelle inworp. Murillo is nu in balbezit. Murillo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Saidon is nu in balbezit. Saidon geeft de bal voor. Tomka rent richting de bal. Stoichiţă onderschept slim de pass. Stoichiţă schiet op doel. Miszkiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Saidon is nu in balbezit. Kreek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saidon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bućko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arınç heeft problemen om de bal te vangen. Arınç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kreek passt de bal zonder na te denken. Murillo heeft problemen om de bal te vangen. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Čmuchálek is nu in balbezit. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Miszkiel met een sublieme pass. Kryszak rent richting de bal. Kryszak passt de bal met de wreef. Čmuchálek heeft problemen om de bal te vangen. Čmuchálek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moherowe Berety 52%, ZORZA Krzeszów 48%.
Moherowe Berety - ZORZA Krzeszów 2:1