Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Festung Breslau FC Świątynia Futbolu
Last Tactiek utrzymanie
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
61 gemiddelde waardering 49.8
formidable Schieten solid
excellent Passen adequate
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Sénéchal passt de bal zonder na te denken. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słoka krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Arrieta speelt de bal door. Nawałka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benczyński. Nawałka raakt geblesseerd tijdens het duel. Rarok komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Menicozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicozzi geeft de bal voor. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Świątynia Futbolu 1:0

19e minuut.
Nawałka passt de bal met de wreef. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta probeert naar een medespeler te passen. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok schiet op doel. Mazilu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Świątynia Futbolu 2:0

21e minuut.
Fernández Arenas geeft een lange en hoge pass. Sénéchal kopt de bal weg. Benczyński heeft problemen om de bal te vangen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Arrieta geeft de bal voor. Klungelig pakt Condruţ de bal. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Świątynia Futbolu 3:0

26e minuut.
Mańkowski is nu in balbezit. Moso Hernandez begaat een overtreding. Mańkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thygesen met een snel genomen vrije trap. Arrieta rent richting de bal. Arrieta speelt de bal door. Rarok is nu in balbezit. Rarok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Arrieta kopt de bal weg. Rarok rent richting de bal. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok is nu in balbezit. Rarok draait met de bal, schiet en ... Mazilu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Rengifo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rengifo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Świątynia Futbolu 4:0

33e minuut.
Bracken is nu in balbezit. Fernández Arenas speelt de bal door. Menicozzi controleert de bal met de borst. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble haalt uit met een fantastische trap. Nuño bokst de bal weg.

44e minuut.
Menicozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicozzi passt de bal zonder na te denken. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta geeft een lange en hoge pass. Nawałka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Świątynia Futbolu 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 51%, Świątynia Futbolu 49%.
Festung Breslau FC - Świątynia Futbolu 5:0

55e minuut.
Bracken is nu in balbezit. Bracken passt de bal zonder na te denken. Pac is nu in balbezit. Pac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Świątynia Futbolu 5:1

58e minuut.
Cacciopini heeft problemen om de bal te vangen. Cacciopini geeft een hoge lob. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Mazilu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Świątynia Futbolu 6:1

69e minuut.
Sénéchal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Benczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Benczyński krijgt een gele kaart. Arrieta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przybyłowski komt het veld opgelopen. Rarok komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo schiet op doel. Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Świątynia Futbolu 7:1

72e minuut.
Sénéchal geeft de bal voor. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoka begaat een overtreding. Słoka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Zabłocki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zabłocki kan niet meer verder spelen. Avlonitis komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Menicozzi probeert naar een medespeler te passen. Przybyłowski speelt de bal door. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo draait met de bal, schiet en ... Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Festung Breslau FC - Świątynia Futbolu 8:1

82e minuut.
Rarok rent richting de bal. Rarok passt de bal zonder na te denken. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Avlonitis rent richting de bal. Avlonitis geeft de bal voor. Daar is Menicozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pac is nu in balbezit. Pac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Festung Breslau FC 36%, Świątynia Futbolu 64%.
Festung Breslau FC - Świątynia Futbolu 8:1