Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS GKS 1962 Jastrzębie The Pretenders
433 Tactiek 523_k_m
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 65.1
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Bredal passt de bal in één keer door. Podetti rent richting de bal. Van Hal bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hal schiet op doel. Qingshan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Waksmundzki is nu in balbezit. Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Chrapowicki controleert de bal met de borst. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vera met een snelle inworp. Miron is nu in balbezit. Miron passt de bal met de wreef. Bredal is nu in balbezit. Bredal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vera is nu in balbezit. Vera met een sublieme pass. Bredal rent richting de bal. Bredal schiet op doel. Chrapowicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Miron kopt de bal weg. Połącarz rent richting de bal. Ghiţă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Połącarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bredal neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - The Pretenders 0:1

19e minuut.
Goszczyński geeft een hoge lob. Ghiţă kan de bal niet met de borst controleren. Bredal rent richting de bal. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Fabrizzi speelt de bal door. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron passt de bal zonder na te denken. Połącarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Połącarz draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Klungelig pakt Waksmundzki de bal. Fabrizzi is nu in balbezit. Podetti verovert de bal door een tackle van achteren. Podetti kan de bal niet met de borst controleren. Podetti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Wziątka is nu in balbezit. Goszczyński onderschept slim de pass. Goszczyński passt de bal zonder na te denken. Bredal rent richting de bal. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Waksmundzki onderschept slim de pass. Waksmundzki geeft een hoge lob. Bredal kopt de bal weg. Miron is nu in balbezit. Miron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Bredal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţă is nu in balbezit. Ghiţă passt de bal met de wreef. Daar is Bredal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredal schiet op doel. Raszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Vera is nu in balbezit. Vera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bredal de bal. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - The Pretenders 0:2

43e minuut.
Goszczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Miron de bal. Miron passt de bal zonder na te denken. Bredal is nu in balbezit. Bredal schiet op doel. Raszkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS GKS 1962 Jastrzębie 71%, The Pretenders 29%.
MKS GKS 1962 Jastrzębie - The Pretenders 0:2

46e minuut.
Haug bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron verovert de bal door een tackle van achteren. Miron probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bredal de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miron speelt de bal door. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Guilmot is nu in balbezit. Guilmot geeft een hoge lob. Ghiţă geeft een lange en hoge pass. Van Hal is nu in balbezit. Van Hal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Podetti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goszczyński. Podetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Podetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van Hal bereikt de bal nog maar net als eerste. Qingshan speelt de bal door. Bredal is nu in balbezit. Bredal schiet op doel. Raszkiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - The Pretenders 0:3

55e minuut.
Van Hal speelt de bal door. Slak met een sublieme pass. Klungelig pakt Van Hal de bal. Bredal onderschept slim de pass. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz bokst de bal weg. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz schiet op doel. Raszkiewicz bokst de bal weg.

58e minuut.
Miron verovert de bal door een tackle van achteren. Miron speelt de bal door. Vera met een sublieme pass. Goszczyński rent richting de bal. Goszczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tătaru kopt de bal weg. Daar is Wziątka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabrizzi probeert naar een medespeler te passen. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Qingshan probeert naar een medespeler te passen. Wziątka kopt de bal weg. Miron probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bredal de bal. Bredal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Inworp. Frinák komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Slak rent richting de bal. Fabrizzi begaat een overtreding. Slak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chełminiak komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Podetti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vera kopt de bal weg. Miron heeft problemen om de bal te vangen. Miron passt de bal zonder na te denken. Bredal rent richting de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Podetti passt de bal in één keer door. Daar is Chełminiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chełminiak geeft een hoge lob. Van Hal maakt een snoekduik en kopt de bal. Qingshan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baltariu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Panaszkiewicz speelt de bal door. Frinák bereikt de bal nog maar net als eerste. Covrig met een sublieme pass. Bredal rent richting de bal. Bredal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS GKS 1962 Jastrzębie - The Pretenders 0:4

87e minuut.
Połącarz met een sublieme pass. Bredal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghiţă. Bredal raakt geblesseerd tijdens het duel. Vera komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chrapowicki geeft een lange en hoge pass. Panaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak geeft een lange en hoge pass. Van Hal springt en kopt de bal. Qingshan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS GKS 1962 Jastrzębie 62%, The Pretenders 38%.
MKS GKS 1962 Jastrzębie - The Pretenders 0:4