Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Wake Up Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 20810
The Pretenders MKS GKS 1962 Jastrzębie
433_k_s Tactiek genialna
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
34 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
69.4 gemiddelde waardering 59.2
incredible Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Vera met een snelle inworp. Połącarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Połącarz passt de bal zonder na te denken. Bredal rent richting de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ghiţă kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:0

3e minuut.
Vandebroek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miron rent richting de bal. Miron passt de bal zonder na te denken. Bredal is nu in balbezit. Bredal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - MKS GKS 1962 Jastrzębie 2:0

7e minuut.
Fabrizzi rent richting de bal. Fabrizzi geeft een lange en hoge pass. Van Hal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Guilmot speelt de bal door. Vandebroek is nu in balbezit. Vandebroek passt de bal in één keer door. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz bokst de bal weg.

11e minuut.
Roupa Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera passt de bal in één keer door. Połącarz rent richting de bal. Połącarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Slak kopt de bal weg. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek passt de bal met de wreef. Bredal rent richting de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Vera rent richting de bal. Vera met een sublieme pass. Miron probeert naar een medespeler te passen. Połącarz rent richting de bal. Połącarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - MKS GKS 1962 Jastrzębie 3:0

15e minuut.
Połącarz onderschept slim de pass. Połącarz met een sublieme pass. Chrapowicki verovert de bal door een tackle van achteren. Bredal rent richting de bal. Bredal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Fabrizzi geeft een lange en hoge pass. Miron speelt de bal door. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ghiţă de bal onder controle te krijgen. Raszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Fabrizzi kopt de bal weg. Vandebroek geeft een hoge lob. Bredal kopt de bal weg. Połącarz heeft problemen om de bal te vangen. Połącarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fabrizzi geeft een hoge lob. Ghiţă speelt de bal door. Şamilsoy met een sublieme pass. Van Hal rent richting de bal. Van Hal schiet op doel. Qingshan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waksmundzki heeft problemen om de bal te vangen. Qingshan met een sublieme pass. Połącarz kopt de bal weg. Bredal is nu in balbezit. Bredal schiet op doel. Raszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - MKS GKS 1962 Jastrzębie 4:0

29e minuut.
Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron geeft de bal voor. Haug bereikt de bal nog maar net als eerste. Połącarz verovert de bal door een tackle van achteren. Połącarz haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Covrig geeft een hoge lob. Inworp. Kraay met een snelle inworp. Şamilsoy geeft een hoge lob. Slak krijgt zijn hoofd ertegen. Qingshan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guilmot kopt de bal weg. Qingshan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Wziątka is nu in balbezit. Vandebroek onderschept slim de pass. Vandebroek speelt de bal door. Bredal rent richting de bal. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz bokst de bal weg.

42e minuut.
Tătaru rent richting de bal. Guilmot verovert de bal door een tackle van achteren. Guilmot passt de bal in één keer door. Połącarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Połącarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Covrig kopt de bal weg. Vandebroek met een sublieme pass. Daar is Ghiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredal is nu in balbezit. Bredal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 29%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 71%.
The Pretenders - MKS GKS 1962 Jastrzębie 4:0

51e minuut.
Şamilsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goszczyński is nu in balbezit. Van Hal begaat een overtreding. Van Hal krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Vandebroek met een sublieme pass. Goszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyński geeft een hoge lob. Bredal springt en kopt de bal. Raszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - MKS GKS 1962 Jastrzębie 5:0

54e minuut.
Połącarz rent richting de bal. Klungelig pakt Połącarz de bal. Połącarz probeert naar een medespeler te passen. Bredal rent richting de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz bokst de bal weg. Miron rent richting de bal. Miron geeft de bal voor. Bredal maakt een snoekduik en kopt de bal. Raszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - MKS GKS 1962 Jastrzębie 6:0

60e minuut.
Połącarz is nu in balbezit. Połącarz passt de bal in één keer door. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - MKS GKS 1962 Jastrzębie 7:0

73e minuut.
Daar is Połącarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Połącarz met een sublieme pass. Vandebroek speelt de bal door. Bredal is nu in balbezit. Bredal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chełminiak komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Guilmot met een sublieme pass. Vera met een sublieme pass. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bredal de bal. Bredal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - MKS GKS 1962 Jastrzębie 8:0

83e minuut.
Połącarz onderschept slim de pass. Połącarz geeft de bal voor. Bredal rent richting de bal. Bredal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - MKS GKS 1962 Jastrzębie 9:0

87e minuut.
Miron rent richting de bal. Miron geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bredal de bal. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pretenders - MKS GKS 1962 Jastrzębie 10:0

87e minuut.
Wziątka passt de bal zonder na te denken. Şamilsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covrig. Covrig krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pretenders 36%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 64%.
The Pretenders - MKS GKS 1962 Jastrzębie 10:0