Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: kaligula82 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 22076
kaligula82 KB Sokół Knurów
golaso Tactiek zzzz
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 63.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


13e minuut.
Strašauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Pirès is nu in balbezit. Met opzet legt Strašauskas zijn tegenspeler op de grond. Strašauskas krijgt een gele kaart. Pirès raakt geblesseerd tijdens het duel. Ra`d wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Strašauskas de bal onder controle te krijgen. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Socaciu is nu in balbezit. Socaciu haalt uit met een fantastische trap. Cetnarowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

22e minuut.
Roelandts rent richting de bal. Roelandts passt de bal in één keer door. Ra`d heeft problemen om de bal te vangen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bulatov probeert naar een medespeler te passen. Měkota bereikt de bal nog maar net als eerste. Měkota probeert naar een medespeler te passen. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kanar kopt de bal weg. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d met een sublieme pass. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kukoč bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukoč geeft een hoge lob. Měkota rent richting de bal. Socaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Socaciu haalt uit met een fantastische trap. Cetnarowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Dziubański rent richting de bal. Dziubański geeft een hoge lob. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - KB Sokół Knurów 0:1

39e minuut.
Kukoč rent richting de bal. Kukoč geeft een hoge lob. Koutentakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzenkowski schiet op doel. Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Dziubański passt de bal zonder na te denken. Roelandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roelandts probeert naar een medespeler te passen. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bulatov passt de bal met de wreef. Muriqi heeft problemen om de bal te vangen. Bottina met een sublieme pass. Muriqi rent richting de bal. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. Cetnarowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaligula82 49%, KB Sokół Knurów 51%.
kaligula82 - KB Sokół Knurów 0:1

46e minuut.
Mereuţă komt het veld opgelopen. Rausis komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kukoč is nu in balbezit. Kukoč geeft de bal voor. Bottina controleert de bal met de borst. Mereuţă is nu in balbezit. Mereuţă schiet op doel. Cetnarowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ziemiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Muriqi geeft een lange en hoge pass. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă passt de bal in één keer door. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kukoč speelt de bal door. Bulatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatov met een sublieme pass. Muriqi rent richting de bal. Muriqi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bottina geeft de bal voor. Koutentakis kopt de bal weg. Mereuţă speelt de bal door. Daar is Muriqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muriqi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Quesada rent richting de bal. Bulatov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quesada raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziemiański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grzenkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaligula82 - KB Sokół Knurów 1:1

75e minuut.
Dziubański bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulatov neemt de hoekschop. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Měkota met een sublieme pass. Ra`d geeft een hoge lob. Cetnarowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bulatov passt de bal zonder na te denken. Mereuţă is nu in balbezit. Mereuţă speelt de bal door. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi schiet op doel. Cetnarowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi draait met de bal, schiet en ... Cetnarowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rausis is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulatov neemt de hoekschop. Muriqi krijgt zijn hoofd ertegen. Cetnarowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - KB Sokół Knurów 1:2

84e minuut.
Antunès rent richting de bal. Antunès geeft een hoge lob. Muriqi is nu in balbezit. Muriqi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kaligula82 - KB Sokół Knurów 1:3

86e minuut.
Elie is nu in balbezit. Elie geeft een lange en hoge pass. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap. Jaroszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaligula82 52%, KB Sokół Knurów 48%.
kaligula82 - KB Sokół Knurów 1:3