Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: osy Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8134
osy KS Pawłokoma
nowa123 Tactiek cru21
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
59.4 gemiddelde waardering 52
formidable Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zucchi met de inworp. Sørhus met een sublieme pass. Zucchi heeft problemen om de bal te vangen. Zucchi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Wieliczko rent richting de bal. Purman rent richting de bal. Purman passt de bal zonder na te denken. Balašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašević schiet op doel. Wilczkowski bokst de bal weg.

6e minuut.
Peja met een sublieme pass. Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert probeert naar een medespeler te passen. Wieliczko is nu in balbezit. Wieliczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Clemente de bal onder controle te krijgen. Janković bereikt de bal nog maar net als eerste. Janković geeft een lange en hoge pass. Purman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zucchi passt de bal met de wreef. Sørhus rent richting de bal. Sørhus geeft een hoge lob. Livykos heeft problemen om de bal te vangen. Livykos haalt uit met een fantastische trap. Wilimowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
osy - KS Pawłokoma 0:1

12e minuut.
Wilczkowski probeert naar een medespeler te passen. Peja kopt de bal weg. Toscano controleert de bal met de borst. Wieliczko rent richting de bal. Wieliczko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Purman is nu in balbezit. Purman speelt de bal door. Balašević is nu in balbezit. Balašević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
osy - KS Pawłokoma 1:1

16e minuut.
Purman onderschept slim de pass. Purman passt de bal met de wreef. Balašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pinceli de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Balašević rent richting de bal. Purman probeert naar een medespeler te passen. Lejnert met een sublieme pass. Wieliczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieliczko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Zucchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Pyż de bal. Livykos rent richting de bal. Livykos met een sublieme pass. Krzystyniak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
osy - KS Pawłokoma 1:2

24e minuut.
Balašević passt de bal zonder na te denken. Daar is Wieliczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejnert rent richting de bal. Lejnert geeft de bal voor. Balašević krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Purman passt de bal in één keer door. Balašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Balašević verovert de bal door een tackle van achteren. Balašević haalt uit met een fantastische trap. Wilczkowski bokst de bal weg.

32e minuut.
Dobrzyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lejnert met de inworp. Wieliczko controleert de bal met de borst. Wieliczko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wilczkowski bokst de bal weg.

34e minuut.
Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak probeert naar een medespeler te passen. Livykos rent richting de bal. Livykos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chatzichristos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Marzuoli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Astorino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astorino passt de bal met de wreef. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak draait met de bal, schiet en ... Wilimowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osy 29%, KS Pawłokoma 71%.
osy - KS Pawłokoma 1:2

68e minuut.
Wieliczko schiet op doel. Marzuoli probeert de bal aan de voet te houden. Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert geeft een hoge lob. Balašević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
osy - KS Pawłokoma 2:2

73e minuut.
Sørhus is nu in balbezit. Purman onderschept slim de pass. Purman passt de bal in één keer door. Wieliczko rent richting de bal. Wieliczko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Purman passt de bal in één keer door. Balašević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinceli. Balašević raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Balašević komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Inworp. Sørhus met een snelle inworp. Zucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zucchi geeft een hoge lob. Krzystyniak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: osy 32%, KS Pawłokoma 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
osy - KS Pawłokoma 2:2