Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 09:29
  • Competitiewedstrijd: Premier
  • Stadion: Auckland FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2053
Auckland FC Westbrook AFC
532 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 19.8
very good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Möller heeft problemen om de bal te vangen. Möller probeert naar een medespeler te passen. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Edge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 1:0

8e minuut.
Sansom geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mak met de inworp. Krizsán rent richting de bal. Krizsán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pölkkynen is nu in balbezit. Pölkkynen geeft een hoge lob. Sansom kopt de bal weg. Pronk rent richting de bal. Pronk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Möller passt de bal zonder na te denken. Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 2:0

23e minuut.
Möller kopt de bal weg. Pronk is nu in balbezit. Pronk geeft een hoge lob. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán schiet op doel. Edge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krizsán rent richting de bal. Krizsán schiet op doel. Edge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 3:0

25e minuut.
Cumming geeft een lange en hoge pass. Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán is nu in balbezit. Pronk is nu in balbezit. Pronk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pölkkynen probeert naar een medespeler te passen. Möller heeft problemen om de bal te vangen. Möller speelt de bal door. Pölkkynen geeft een hoge lob. Daar is Sansom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pölkkynen onderschept slim de pass. Pölkkynen met een sublieme pass. Pronk is nu in balbezit. Pronk draait met de bal, schiet en ... Krizsán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pronk is nu in balbezit. Pronk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 4:0

30e minuut.
Williams passt de bal zonder na te denken. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Edge maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 5:0

32e minuut.
Pölkkynen met een sublieme pass. Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak probeert naar een medespeler te passen. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán schiet op doel. Edge bokst de bal weg. Pronk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mak zal de hoekschop nemen. Edge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Reeves geeft een hoge lob. Matai bereikt de bal nog maar net als eerste. Matai geeft een lange en hoge pass. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Pronk rent richting de bal. Pronk passt de bal in één keer door. Krizsán heeft problemen om de bal te vangen. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. Sansom probeert de bal aan de voet te houden. Edge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Sansom geeft de bal voor. Inworp. Möller met een snelle inworp. Krizsán rent richting de bal. Krizsán schiet op doel. De bal raakt de paal. Edge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 6:0

41e minuut.
Pölkkynen rent richting de bal. Pölkkynen geeft de bal voor. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Edge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auckland FC 21%, Westbrook AFC 79%.
Auckland FC - Westbrook AFC 7:0

46e minuut.
Cannibals komt het veld opgelopen. Cocks komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Möller verovert de bal door een tackle van achteren. Möller geeft een lange en hoge pass. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 8:0

48e minuut.
Williams rent richting de bal. Krizsán onderschept slim de pass. Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán verovert de bal door een tackle van achteren. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. Edge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Pölkkynen rent richting de bal. Pölkkynen passt de bal in één keer door. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán schiet op doel. Edge maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mak passt de bal zonder na te denken. Krizsán rent richting de bal. Krizsán schiet op doel. Edge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 9:0

65e minuut.
Cecchetti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dziubański de bal. Dziubański geeft een hoge lob. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán schiet op doel. Edge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Möller rent richting de bal. Möller met een sublieme pass. Krizsán heeft problemen om de bal te vangen. Krizsán schiet op doel. Edge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 10:0

75e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turnbull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krizsán verovert de bal door een tackle van achteren. Krizsán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 11:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Möller met een snelle inworp. Pölkkynen geeft een lange en hoge pass. Sansom kan de bal niet met de borst controleren. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 12:0

80e minuut.
Möller probeert naar een medespeler te passen. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán verovert de bal door een tackle van achteren. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Edge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckland FC - Westbrook AFC 13:0

90e minuut.
Möller rent richting de bal. Möller geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Van Gog de bal onder controle te krijgen. Pölkkynen is nu in balbezit. Pölkkynen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auckland FC 24%, Westbrook AFC 76%.
Auckland FC - Westbrook AFC 13:0