Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Wanderers FC Sidemen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Bond heeft problemen om de bal te vangen. Weddle is nu in balbezit. Weddle passt de bal met de wreef. Edge is nu in balbezit. Edge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
McNeill rent richting de bal. McNeill probeert naar een medespeler te passen. Weddle rent richting de bal. Weddle schiet op doel. Mulligan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Wanderers - FC Sidemen 1:0

16e minuut.
Daar is Wagner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner maakt een afschuwelijke overtreding. Wagner krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jorgenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgenson passt de bal zonder na te denken. Jeffs rent richting de bal. Jeffs schiet op doel. Allen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Western Wanderers - FC Sidemen 1:1

32e minuut.
Brunton is nu in balbezit. Brunton passt de bal in één keer door. Wagner met een sublieme pass. Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Allen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Brunton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunton passt de bal in één keer door. Bodger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagner verovert de bal door een tackle van achteren. Wagner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Shields passt de bal in één keer door. Weddle controleert de bal met de borst. Edge rent richting de bal. Weddle is nu in balbezit. Weddle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
McNeill met een snelle inworp. Fien rent richting de bal. Wagner speelt de bal door. Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeffs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Wanderers 50%, FC Sidemen 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Western Wanderers - FC Sidemen 1:1

54e minuut.
Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgenson rent richting de bal. Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Weddle rent richting de bal. Weddle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bond heeft problemen om de bal te vangen. Edge rent richting de bal. Edge passt de bal zonder na te denken. Weddle is nu in balbezit. Weddle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Falloon is nu in balbezit. Jeffs onderschept slim de pass. Wagner rent richting de bal. Wagner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Wanderers 39%, FC Sidemen 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Western Wanderers - FC Sidemen 1:1