Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Papatoetoe Western springs
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Smit onderschept slim de pass. Smit probeert naar een medespeler te passen. Smithe rent richting de bal. Downes verovert de bal door een tackle van achteren. Downes schiet op doel. Stanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Woodward kopt de bal weg. Smit rent richting de bal. Smit passt de bal zonder na te denken. Downes is nu in balbezit. Downes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Smit is nu in balbezit. Smit met een sublieme pass. Buchanan is nu in balbezit. Downes onderschept slim de pass. Downes haalt uit met een fantastische trap. Stanton bokst de bal weg.

38e minuut.
Mckay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mckay geeft een lange en hoge pass. Jack kopt de bal weg. Edge is nu in balbezit. Edge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Papatoetoe 35%, Western springs 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rude Papatoetoe - Western springs 0:0

49e minuut.
Woodward passt de bal zonder na te denken. Jack bereikt de bal nog maar net als eerste. Luck bereikt de bal nog maar net als eerste. Jack onderschept slim de pass. Jack draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Smit is nu in balbezit. Smit passt de bal in één keer door. Mckay is nu in balbezit. Downes onderschept slim de pass. Downes haalt uit met een fantastische trap. Stanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Hawksbey geeft een lange en hoge pass. Brash probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burton rent richting de bal. Burton haalt uit met een fantastische trap. Luck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Luck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tietjens met de inworp. Edge is nu in balbezit. Edge passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Papatoetoe 59%, Western springs 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rude Papatoetoe - Western springs 0:0