Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Gliwice Zagłębie Pieszyce
nowa Tactiek zaglębie
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten excellent
good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


21e minuut.
Orucoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucoğlu speelt de bal door. Silbergieser geeft de bal voor. Guercino heeft problemen om de bal te vangen. Guercino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Escalante is nu in balbezit. Orucoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Orucoğlu met een sublieme pass. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Desailly verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pool zal de hoekschop nemen. Guercino krijgt zijn hoofd ertegen. Songin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - Zagłębie Pieszyce 0:1

33e minuut.
Guercino speelt de bal door. Littomericzky is nu in balbezit. Littomericzky passt de bal in één keer door. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi draait met de bal, schiet en ... Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Littomericzky met een snelle inworp. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Atanasiu is nu in balbezit. Atanasiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 46%, Zagłębie Pieszyce 54%.
CF Real Gliwice - Zagłębie Pieszyce 0:1

51e minuut.
Orucoğlu onderschept slim de pass. Guercino rent richting de bal. Escalante begaat een overtreding. Escalante krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Daar is Szerencsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerencsi met een sublieme pass. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool geeft een lange en hoge pass. Daar is Guercino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Songin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Fohlmann met een sublieme pass. Atanasiu rent richting de bal. Met opzet legt Boza zijn tegenspeler op de grond. Boza is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Atanasiu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Atanasiu kan niet meer verder spelen. Gutteridge komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pool rent richting de bal. Pool passt de bal in één keer door. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutteridge onderschept slim de pass. Gutteridge haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Escalante heeft problemen om de bal te vangen. Orucoğlu met een sublieme pass. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap. Songin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - Zagłębie Pieszyce 0:2

86e minuut.
Desailly passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Littomericzky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orucoğlu geeft de bal voor. Szerencsi maakt een snoekduik en kopt de bal. Songin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 63%, Zagłębie Pieszyce 37%.
CF Real Gliwice - Zagłębie Pieszyce 0:2