Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Asiory Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 55000
Asiory W Pogoni Za Chlebem 2004
td1c Tactiek zdup*doust
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
65.5 gemiddelde waardering 49.3
outstanding Schieten adequate
formidable Passen solid
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
do Nascimento kopt de bal weg. Mintzel is nu in balbezit. Mintzel met een sublieme pass. Pic is nu in balbezit. Pic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Şahinbay passt de bal in één keer door. Morel geeft een hoge lob. Ortiz kopt de bal weg. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau schiet op doel. Zaramella bokst de bal weg.

19e minuut.
Leclercq is nu in balbezit. Leclercq geeft een hoge lob. Asal probeert de bal met de borst te controleren. Pic is nu in balbezit. Pic haalt uit met een fantastische trap. Jonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Asal kan de bal niet met de borst controleren. Korda is nu in balbezit. Pic rent richting de bal. Pic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asiory - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:0

26e minuut.
Şahinbay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintzel onderschept slim de pass. Mintzel probeert naar een medespeler te passen. Pic rent richting de bal. Pic draait met de bal, schiet en ... Jonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Klungelig pakt Pic de bal. Aelbrechts rent richting de bal. Met opzet legt Pic zijn tegenspeler op de grond. Pic krijgt een gele kaart. Aelbrechts raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aelbrechts kan niet meer verder spelen. Piovani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 50%, W Pogoni Za Chlebem 2004 50%.
Asiory - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:0

50e minuut.
Zaramella speelt de bal door. Miúra kopt de bal weg. Klungelig pakt Leclercq de bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
do Nascimento met een sublieme pass. Mintzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintzel passt de bal met de wreef. Pic rent richting de bal. Pic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
do Nascimento probeert naar een medespeler te passen. Guthmann is nu in balbezit. Guthmann passt de bal zonder na te denken. Korda is nu in balbezit. Korda draait met de bal, schiet en ... Jonak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Boiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boiński geeft een lange en hoge pass. Guthmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthmann geeft een hoge lob. Korda maakt een snoekduik en kopt de bal. Jonak bokst de bal weg.

79e minuut.
Kavalský passt de bal in één keer door. do Nascimento is nu in balbezit. do Nascimento geeft de bal voor. Korda rent richting de bal. Korda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
do Nascimento probeert naar een medespeler te passen. Mintzel is nu in balbezit. Mintzel passt de bal met de wreef. Daar is Pic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pic schiet op doel. Jonak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski probeert naar een medespeler te passen. Mintzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mintzel geeft de bal voor. Pic maakt een snoekduik en kopt de bal. Jonak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Mintzel rent richting de bal. Mintzel geeft een hoge lob. Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pic schiet op doel. Jonak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asiory 37%, W Pogoni Za Chlebem 2004 63%.
Asiory - W Pogoni Za Chlebem 2004 1:0