Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31082
KP ROSSONERI Wałcz KSW Płock
451próba Tactiek wing
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 40.1
formidable Schieten average
very good Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Jamgochyan probeert naar een medespeler te passen. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski passt de bal met de wreef. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Pangaré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński passt de bal zonder na te denken. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski geeft een lange en hoge pass. Tornese springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Miletto geeft een lange en hoge pass. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski speelt de bal door. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński schiet op doel. Beiming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Daar is Jamgochyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamgochyan probeert naar een medespeler te passen. Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... Beiming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - KSW Płock 1:0

28e minuut.
Jamgochyan passt de bal in één keer door. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski speelt de bal door. Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Szeląg passt de bal in één keer door. Chimento rent richting de bal. Chimento passt de bal in één keer door. Tornese rent richting de bal. Tornese draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Szeląg passt de bal zonder na te denken. Tornese rent richting de bal. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornese verovert de bal door een tackle van achteren. Tornese haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Für kopt de bal weg. Tornese rent richting de bal. Tornese draait met de bal, schiet en ... Beiming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Miletto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chimento met een snelle inworp. Klungelig pakt Tornese de bal. Tornese draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Chimento geeft een hoge lob. Daar is Kisieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski haalt uit met een fantastische trap. Kisieliński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jamgochyan heeft problemen om de bal te vangen. Jamgochyan speelt de bal door. Für rent richting de bal. Kisieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... Beiming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... Beiming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ROSSONERI Wałcz 21%, KSW Płock 79%.
KP ROSSONERI Wałcz - KSW Płock 1:0

47e minuut.
Chirilă rent richting de bal. Chirilă geeft een hoge lob. Tornese rent richting de bal. Tornese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - KSW Płock 2:0

49e minuut.
Kisieliński probeert naar een medespeler te passen. Orpiszewski heeft problemen om de bal te vangen. Orpiszewski geeft een hoge lob. Chimento rent richting de bal. Chimento draait met de bal, schiet en ... Beiming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tornese bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornese haalt uit met een fantastische trap. Beiming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - KSW Płock 3:0

59e minuut.
Kisieliński rent richting de bal. Für rent richting de bal. Kisieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. Beiming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Beiming trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orpiszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Für geeft een hoge lob. Schwarzbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Reekers verovert de bal door een tackle van achteren. Arzu is nu in balbezit. Arzu schiet op doel. Pisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Szymczyk passt de bal met de wreef. Schwarzbach heeft problemen om de bal te vangen. Szymczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymczyk krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Szeląg passt de bal zonder na te denken. Słodyczka is nu in balbezit. Tornese onderschept slim de pass. Tornese schiet op doel. Beiming probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - KSW Płock 4:0

69e minuut.
Miletto geeft een lange en hoge pass. Czeczot rent richting de bal. Czeczot passt de bal in één keer door. Tornese rent richting de bal. Tornese schiet op doel. Beiming bokst de bal weg.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Für de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chimento zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kisieliński de bal. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... Beiming kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tornese rent richting de bal. Tornese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - KSW Płock 5:0

81e minuut.
Szeląg passt de bal met de wreef. Miletto rent richting de bal. Tornese verovert de bal door een tackle van achteren. Tornese schiet op doel. Beiming maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - KSW Płock 6:0

86e minuut.
Rózsa met een sublieme pass. Szeląg rent richting de bal. Schwarzbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schwarzbach krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Szeląg heeft problemen om de bal te vangen. Szeląg passt de bal zonder na te denken. Kisieliński is nu in balbezit. Tornese is nu in balbezit. Tornese schiet op doel. Beiming verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - KSW Płock 7:0

88e minuut.
Daar is Klich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klich passt de bal met de wreef. Tornese rent richting de bal. Tornese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP ROSSONERI Wałcz - KSW Płock 8:0

89e minuut.
Miletto geeft een lange en hoge pass. Schwarzbach controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szymczyk neemt vlug de vrije trap. Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński draait met de bal, schiet en ... Beiming bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP ROSSONERI Wałcz 24%, KSW Płock 76%.
KP ROSSONERI Wałcz - KSW Płock 8:0