Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.004
  • Stadion: Kapitany Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22702
DonPindol Okrutny Open Your Home -> www.oyh.pl
TESTOWA Tactiek pm532-1
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
55.3 gemiddelde waardering 44.1
solid Schieten solid
good Passen average
formidable Verdedigen good


1e minuut.
Gabryś heeft problemen om de bal te vangen. Kuniec is nu in balbezit. Kuniec geeft een lange en hoge pass. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Open Your Home -> www.oyh.pl 1:0

25e minuut.
Vasko probeert naar een medespeler te passen. Cariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariño passt de bal met de wreef. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Open Your Home -> www.oyh.pl 2:0

26e minuut.
Malesa verovert de bal door een tackle van achteren. Malesa passt de bal in één keer door. Gabryś speelt de bal door. Yandri is nu in balbezit. Yandri haalt uit met een fantastische trap. Bărbat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Barcău met een sublieme pass. Gavrilescu is nu in balbezit. Ben Slimane verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap. Bărbat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Open Your Home -> www.oyh.pl 2:1

41e minuut.
Terek geeft de bal voor. Cariño is nu in balbezit. Topcia verovert de bal door een tackle van achteren. Topcia geeft een lange en hoge pass. Ben Slimane krijgt zijn hoofd ertegen. Bărbat bokst de bal weg.

42e minuut.
Wdowczyk kopt de bal weg. Hamdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdallah geeft de bal voor. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Graczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPindol Okrutny 40%, Open Your Home -> www.oyh.pl 60%.
DonPindol Okrutny - Open Your Home -> www.oyh.pl 2:1

47e minuut.
Inworp. Gavrilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Rahibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahibov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Graczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Open Your Home -> www.oyh.pl 3:1

49e minuut.
Buitenspel voor Yandri. Goede buitenspelval van de verdediging. Kotucz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rahibov rent richting de bal. Vasko rent richting de bal. Vasko haalt uit met een fantastische trap. Graczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Open Your Home -> www.oyh.pl 4:1

58e minuut.
Xuân Khoa verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Khoa geeft de bal voor. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi schiet op doel. Graczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonPindol Okrutny - Open Your Home -> www.oyh.pl 5:1

67e minuut.
Xuân Khoa speelt de bal door. Kuniec rent richting de bal. Kuniec passt de bal met de wreef. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Graczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Barcău geeft een lange en hoge pass. Cariño rent richting de bal. Cariño geeft een lange en hoge pass. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Xuân Khoa met een sublieme pass. Vasko rent richting de bal. Malaško verovert de bal door een tackle van achteren. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ulubey onderschept slim de pass. Ulubey geeft een lange en hoge pass. Kotucz kopt de bal weg. Terek is nu in balbezit. Terek haalt uit met een fantastische trap. Bărbat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonPindol Okrutny 38%, Open Your Home -> www.oyh.pl 62%.
DonPindol Okrutny - Open Your Home -> www.oyh.pl 5:1