Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-HALA Madrid- www.aisha.opole.pl
wtf? Tactiek Rr28
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 48.5
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Moraru passt de bal in één keer door. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński met een sublieme pass. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel. Synaeghel bokst de bal weg.

5e minuut.
Köyatası onderschept slim de pass. Köyatası passt de bal zonder na te denken. Daar is Moraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraru geeft een lange en hoge pass. Boldiş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hyży met een snelle inworp. Moraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraru geeft een hoge lob. Padrnos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Anita verovert de bal door een tackle van achteren. Trybus is nu in balbezit. Trybus passt de bal in één keer door. Padrnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrnos draait met de bal, schiet en ... Synaeghel bokst de bal weg.

14e minuut.
Moraru passt de bal in één keer door. Hyży is nu in balbezit. Hyży speelt de bal door. Daar is Gliszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ... Synaeghel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński passt de bal met de wreef. Köyatası is nu in balbezit. Köyatası schiet op doel. Boldiş probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Anita geeft de bal voor. Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Alas zijn tegenspeler op de grond. Alas krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Późniak rent richting de bal. Późniak geeft de bal voor. Padrnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus rent richting de bal. Trybus schiet op doel. Synaeghel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Borghino met een sublieme pass. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Köyatası schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Köyatası krijgt een gele kaart. Laurini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borghino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nebigil maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Laurini rent richting de bal. Köyatası verovert de bal door een tackle van achteren. Köyatası geeft een lange en hoge pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Synaeghel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Alas met een sublieme pass. Deltour probeert naar een medespeler te passen. Nonnason onderschept slim de pass. Nebigil is nu in balbezit. Nebigil draait met de bal, schiet en ... Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Inworp. Alas met een snelle inworp. Deltour geeft de bal voor. Nebigil maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -HALA Madrid- 25%, www.aisha.opole.pl 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
-HALA Madrid- - www.aisha.opole.pl 0:0

46e minuut.
Deltour probeert naar een medespeler te passen. Nebigil rent richting de bal. Padrnos geeft een lange en hoge pass. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Padrnos heeft problemen om de bal te vangen. Padrnos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - www.aisha.opole.pl 1:0

50e minuut.
Świerczewski probeert naar een medespeler te passen. Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Moraru passt de bal in één keer door. Trybus is nu in balbezit. Trybus speelt de bal door. Padrnos is nu in balbezit. Padrnos draait met de bal, schiet en ... Synaeghel bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Laurini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraru is nu in balbezit. Moraru passt de bal in één keer door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kamrowski onderschept slim de pass. Laurini bereikt de bal nog maar net als eerste. Köyatası tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laurini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Laurini kan niet meer verder spelen. Salinas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Późniak is nu in balbezit. Późniak geeft een lange en hoge pass. Hyży met een sublieme pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Synaeghel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Hyży rent richting de bal. Hyży met een sublieme pass. Moraru speelt de bal door. Boldiş heeft problemen om de bal te vangen. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Synaeghel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Hyży de bal. Hyży speelt de bal door. Klungelig pakt Boldiş de bal. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - www.aisha.opole.pl 2:0

68e minuut.
Żebrowski komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Hyży speelt de bal door. Melinte rent richting de bal. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Synaeghel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - www.aisha.opole.pl 3:0

69e minuut.
Nebigil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Deltour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guiming komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Świerczewski rent richting de bal. Świerczewski geeft een lange en hoge pass. Żebrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moraru geeft de bal voor. Padrnos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hyży passt de bal met de wreef. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel. Melinte probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - www.aisha.opole.pl 4:0

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Synaeghel niet meer kan verder spelen. Văn Dương komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -HALA Madrid- 25%, www.aisha.opole.pl 75%.
-HALA Madrid- - www.aisha.opole.pl 4:0