Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.006
  • Stadion: Blue Flake Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 7191
Academy Silesia A.C. Klocki
Rasqo Tactiek N-6
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Kantilos rent richting de bal. Lellis rent richting de bal. Lellis geeft een lange en hoge pass. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Manuszak kopt de bal weg. Bègue bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuravlev begaat een overtreding. Zhuravlev krijgt een gele kaart. Bègue is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mashkov wilt de vrije trap nemen. Jarosik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Bălţeanu is nu in balbezit. Bălţeanu speelt de bal door. Mashkov met een sublieme pass. Fontaine rent richting de bal. Fontaine geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Sykta de bal onder controle te krijgen. Jarosik bokst de bal weg. Marcheggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marcheggiano is nu in balbezit. Marcheggiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - A.C. Klocki 0:1

13e minuut.
Noszczyk rent richting de bal. Borović onderschept slim de pass. Borović met een sublieme pass. Marcheggiano is nu in balbezit. Marcheggiano draait met de bal, schiet en ... Jarosik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Mashkov speelt de bal door. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaine met een sublieme pass. Bègue is nu in balbezit. Bègue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zhuravlev verovert de bal door een tackle van achteren. Bègue is nu in balbezit. Bègue passt de bal in één keer door. Marcheggiano rent richting de bal. Marcheggiano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Borović met een snelle inworp. Mashkov rent richting de bal. Mashkov speelt de bal door. Marcheggiano heeft problemen om de bal te vangen. Marcheggiano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ślesiński trapt de bal weg. Manuszak kopt de bal weg. Bègue bereikt de bal nog maar net als eerste. Bègue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Borović passt de bal in één keer door. Mashkov is nu in balbezit. Mashkov geeft een lange en hoge pass. Marcheggiano is nu in balbezit. Marcheggiano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inworp. Charalambous zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kader is nu in balbezit. Kader passt de bal met de wreef. Charalambous geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaine geeft een hoge lob. Borović bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcheggiano is nu in balbezit. Marcheggiano haalt uit met een fantastische trap. Jarosik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - A.C. Klocki 0:2

42e minuut.
Mashkov rent richting de bal. Mashkov passt de bal zonder na te denken. Borović rent richting de bal. Borović geeft een hoge lob. Marcheggiano maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kader onderschept slim de pass. Kader passt de bal in één keer door. Gér is nu in balbezit. Gér schiet op doel. Stocklasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - A.C. Klocki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Silesia 76%, A.C. Klocki 24%.
Academy Silesia - A.C. Klocki 1:2

60e minuut.
Fontaine probeert naar een medespeler te passen. Marcheggiano rent richting de bal. Ślesiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marcheggiano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcheggiano neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - A.C. Klocki 1:3

61e minuut.
Gér probeert naar een medespeler te passen. Kantilos rent richting de bal. Cocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantilos is nu in balbezit. Kantilos geeft een hoge lob. Stocklasa bokst de bal weg.

63e minuut.
Bègue rent richting de bal. Bègue probeert naar een medespeler te passen. Fontaine met een sublieme pass. Marcheggiano is nu in balbezit. Marcheggiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Charalambous is nu in balbezit. Charalambous passt de bal met de wreef. Cocks geeft de bal voor. Marcheggiano rent richting de bal. Marcheggiano draait met de bal, schiet en ... Jarosik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

67e minuut.
Fontaine rent richting de bal. Fontaine passt de bal zonder na te denken. Marcheggiano rent richting de bal. Marcheggiano haalt uit met een fantastische trap. Jarosik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - A.C. Klocki 1:4

75e minuut.
Gér bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bălţeanu. Gér raakt geblesseerd tijdens het duel. Kader met een snel genomen vrije trap. Cocks rent richting de bal. Kantilos verovert de bal door een tackle van achteren. Kantilos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Bègue passt de bal zonder na te denken. Borović met een sublieme pass. Marcheggiano is nu in balbezit. Bègue rent richting de bal. Bègue schiet op doel. Jarosik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy Silesia - A.C. Klocki 1:5

90e minuut.
Zhuravlev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bègue verovert de bal door een tackle van achteren. Bègue speelt de bal door. Marcheggiano rent richting de bal. Marcheggiano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy Silesia 67%, A.C. Klocki 33%.
Academy Silesia - A.C. Klocki 1:5