Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.007
  • Stadion: San Siro
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11941
Internazionale F.C. Ks Dishwalla
442 Tactiek pol
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 54.8
solid Schieten excellent
excellent Passen good
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Caminante heeft problemen om de bal te vangen. Theoklitos probeert naar een medespeler te passen. Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudziński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Renaux rent richting de bal. Renaux geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carnevale met de inworp. Voyeux geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Voyeux met een sublieme pass. Stodółka rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Voyeux geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grudziński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - Ks Dishwalla 0:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voyeux met een snelle inworp. Mielcarz rent richting de bal. Stodółka verovert de bal door een tackle van achteren. Stodółka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Caminante kopt de bal weg. Grudziński heeft problemen om de bal te vangen. Grudziński speelt de bal door. Stodółka is nu in balbezit. Stodółka draait met de bal, schiet en ... Millachini bokst de bal weg. Pulis speelt de bal door. Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Caminante bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminante passt de bal zonder na te denken. Stodółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka haalt uit met een fantastische trap. Millachini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - Ks Dishwalla 0:2

37e minuut.
Stodółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stodółka met een sublieme pass. Grudziński is nu in balbezit. Grudziński draait met de bal, schiet en ... Millachini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - Ks Dishwalla 0:3

42e minuut.
Klungelig pakt Osipowicz de bal. Carnevale probeert naar een medespeler te passen. Stodółka rent richting de bal. Stodółka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - Ks Dishwalla 0:4

45e minuut.
Voyeux verovert de bal door een tackle van achteren. Voyeux passt de bal in één keer door. Grudziński is nu in balbezit. Grudziński draait met de bal, schiet en ... Millachini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - Ks Dishwalla 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale F.C. 65%, Ks Dishwalla 35%.
Internazionale F.C. - Ks Dishwalla 0:5

46e minuut.
Daar is Stodółka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caminante is nu in balbezit. Caminante met een sublieme pass. Grudziński rent richting de bal. Grudziński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stodółka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vraštil is nu in balbezit. Vraštil probeert naar een medespeler te passen. Mdivani is nu in balbezit. Mdivani geeft een lange en hoge pass. Osipowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Theoklitos rent richting de bal. Theoklitos passt de bal met de wreef. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk haalt uit met een fantastische trap. Wojnarowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - Ks Dishwalla 1:5

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Millachini niet meer kan verder spelen. Bizoń komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Voyeux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carnevale rent richting de bal. Zátrok maakt een afschuwelijke overtreding. Zátrok krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Grudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grudziński speelt de bal door. Stodółka rent richting de bal. Stodółka haalt uit met een fantastische trap. Bizoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - Ks Dishwalla 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale F.C. 54%, Ks Dishwalla 46%.
Internazionale F.C. - Ks Dishwalla 1:6