Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.007
  • Stadion: Blazersi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15042
Blazersi Internazionale F.C.
attack Tactiek 442
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten very good
excellent Passen very good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Tasi verovert de bal door een tackle van achteren. Theoklitos rent richting de bal. Tasi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tasi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Zátrok rent richting de bal. Zátrok passt de bal met de wreef. Rizo is nu in balbezit. Osipowicz onderschept slim de pass. Osipowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mits is nu in balbezit. Vraštil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mits is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Topola met een snel genomen vrije trap. Bonk kopt de bal weg. Klungelig pakt Maher de bal. Maher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Timić heeft problemen om de bal te vangen. Bonk rent richting de bal. Bonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Internazionale F.C. 1:0

29e minuut.
Tasi heeft problemen om de bal te vangen. Tasi probeert naar een medespeler te passen. Vraštil is nu in balbezit. Bonk onderschept slim de pass. Bonk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Rizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizo passt de bal in één keer door. Mits speelt de bal door. Maher rent richting de bal. Maher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 52%, Internazionale F.C. 48%.
Blazersi - Internazionale F.C. 1:0

50e minuut.
Charton speelt de bal door. Maher rent richting de bal. Maher passt de bal in één keer door. Bonk is nu in balbezit. Bonk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Topola probeert naar een medespeler te passen. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk passt de bal in één keer door. Maher rent richting de bal. Maher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Helenek geeft een lange en hoge pass. Timić kopt de bal weg. Mits is nu in balbezit. Mits geeft een hoge lob. Maher springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Internazionale F.C. 2:0

62e minuut.
Mdivani is nu in balbezit. Mdivani geeft een lange en hoge pass. Bouzas heeft problemen om de bal te vangen. Osipowicz is nu in balbezit. Osipowicz haalt uit met een fantastische trap. Niziołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bonk verovert de bal door een tackle van achteren. Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk is nu in balbezit. Maher is nu in balbezit. Maher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Chiriţă passt de bal in één keer door. Mits rent richting de bal. Mits met een sublieme pass. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Theoklitos met een sublieme pass. Chorabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chorabik passt de bal met de wreef. Osipowicz is nu in balbezit. Osipowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Niziołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 53%, Internazionale F.C. 47%.
Blazersi - Internazionale F.C. 2:0