Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jasionka KS Lotnik 1997 Poznań
nowa 2 2011 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 48.4
excellent Schieten solid
adequate Passen average
good Verdedigen very good


2e minuut.
Azadov met een snelle inworp. Presley bereikt de bal nog maar net als eerste. Presley passt de bal in één keer door. Macho is nu in balbezit. Macho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dróżdż speelt de bal door. Camoranesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Macho zijn tegenspeler op de grond. Macho krijgt een gele kaart. Camoranesi raakt geblesseerd tijdens het duel. Camoranesi met een snel genomen vrije trap. Daar is Oehlers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Azadov kopt de bal weg. Boros heeft problemen om de bal te vangen. Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Díaz Galán met een sublieme pass. Mienculewicz is nu in balbezit. Díaz Galán onderschept slim de pass. Depcik rent richting de bal. Depcik schiet op doel. Stamoulakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rugberg onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Camoranesi zal de hoekschop nemen. Santos Ortiz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mienculewicz met de inworp. Díaz Galán onderschept slim de pass. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Michałowski rent richting de bal. Michałowski passt de bal zonder na te denken. Dróżdż is nu in balbezit. Ángel onderschept slim de pass. Ángel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Pîrvu passt de bal met de wreef. Mienculewicz is nu in balbezit. Mienculewicz passt de bal in één keer door. Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Presley is nu in balbezit. Santos Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - KS Lotnik 1997 Poznań 1:0

38e minuut.
Camoranesi speelt de bal door. Hempel rent richting de bal. Hempel geeft een hoge lob. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... Paal! Stamoulakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 46%, KS Lotnik 1997 Poznań 54%.
LZS Jasionka - KS Lotnik 1997 Poznań 1:0

50e minuut.
Inworp. Michałowski met de inworp. Presley geeft een lange en hoge pass. Szalus kopt de bal weg. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Jasionka - KS Lotnik 1997 Poznań 1:1

63e minuut.
Dróżdż passt de bal met de wreef. Camoranesi speelt de bal door. Depcik rent richting de bal. Depcik schiet op doel. Stamoulakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - KS Lotnik 1997 Poznań 2:1

82e minuut.
Díaz Galán onderschept slim de pass. Díaz Galán probeert naar een medespeler te passen. Nedeljkov onderschept slim de pass. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel draait met de bal, schiet en ... Maślona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Jasionka - KS Lotnik 1997 Poznań 2:2

85e minuut.
Presley verovert de bal door een tackle van achteren. Pîrvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pîrvu met een sublieme pass. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - KS Lotnik 1997 Poznań 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 47%, KS Lotnik 1997 Poznań 53%.
LZS Jasionka - KS Lotnik 1997 Poznań 3:2