Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabrowianka Dabrowice FC Gustos
Krolewscy Tactiek siete
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
52.2 gemiddelde waardering 45.6
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Bertrand passt de bal met de wreef. Pilip is nu in balbezit. Komboy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilip wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Achilles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Komboy rent richting de bal. Komboy geeft een hoge lob. Nurso is nu in balbezit. Nurso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Axiaq geeft een lange en hoge pass. de la Hera probeert de bal met de borst te controleren. de la Hera geeft een lange en hoge pass. Francis is nu in balbezit. Francis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Axiaq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komboy rent richting de bal. Met opzet legt Mitrović zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mitrović naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Axiaq is nu in balbezit. Axiaq passt de bal met de wreef. Nurso rent richting de bal. Nurso haalt uit met een fantastische trap. Alicate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 42%, FC Gustos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dabrowianka Dabrowice - FC Gustos 0:0

46e minuut.
Pozo rent richting de bal. Acuña onderschept slim de pass. Acuña met een sublieme pass. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis schiet op doel. Tiefenbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pilip probeert naar een medespeler te passen. Szczygło is nu in balbezit. Szczygło geeft een lange en hoge pass. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pozo geeft de bal voor. Trudnos kopt de bal weg. Nurso rent richting de bal. Nurso draait met de bal, schiet en ... Alicate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pilip verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña rent richting de bal. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Francis rent richting de bal. Francis schiet op doel. Tiefenbach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 36%, FC Gustos 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dabrowianka Dabrowice - FC Gustos 0:0