Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.010
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 10126
Manchester United Black Dream Team
spartakus Tactiek Def
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
39 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 30.7
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Szuprytowski met een sublieme pass. Cigarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dondoli is nu in balbezit. Cigarro onderschept slim de pass. Cigarro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korlat maakt een snoekduik en kopt de bal. Szegleti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Cigarro draait met de bal, schiet en ... De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín Carballo met de inworp. Eritreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eritreu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cigarro passt de bal zonder na te denken. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski passt de bal met de wreef. Eritreu rent richting de bal. Eritreu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Gridean met de inworp. Cigarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigarro passt de bal in één keer door. Korlat heeft problemen om de bal te vangen. Korlat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Jachymiak rent richting de bal. Szuprytowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szuprytowski passt de bal in één keer door. Eritreu rent richting de bal. Eritreu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

16e minuut.
Gridean geeft de bal voor. Białgoń heeft problemen om de bal te vangen. Eritreu rent richting de bal. Eritreu draait met de bal, schiet en ... Szegleti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Black Dream Team 1:0

16e minuut.
Jachymiak met een sublieme pass. Meynieu heeft problemen om de bal te vangen. Korlat is nu in balbezit. Korlat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jachymiak heeft problemen om de bal te vangen. Chełminiak is nu in balbezit. Chełminiak speelt de bal door. Meynieu rent richting de bal. Meynieu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Demirian probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korlat de bal. Cigarro is nu in balbezit. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat schiet op doel. Szegleti bokst de bal weg.

25e minuut.
Ružić is nu in balbezit. Gridean verovert de bal door een tackle van achteren. Gridean passt de bal zonder na te denken. Szuprytowski rent richting de bal. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sałapa is nu in balbezit. Cigarro rent richting de bal. Cigarro passt de bal zonder na te denken. Eritreu rent richting de bal. Eritreu haalt uit met een fantastische trap. Szegleti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Gridean passt de bal in één keer door. Cigarro rent richting de bal. Cigarro passt de bal zonder na te denken. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cigarro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eritreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eritreu is nu in balbezit. Eritreu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Black Dream Team 2:0

36e minuut.
Chełminiak probeert naar een medespeler te passen. Błażejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski maakt een afschuwelijke overtreding. Szuprytowski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cigarro rent richting de bal. Eritreu rent richting de bal. Sałapa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sałapa krijgt een gele kaart. Eritreu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Demirian neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 32%, Black Dream Team 68%.
Manchester United - Black Dream Team 2:0

47e minuut.
Szuprytowski is nu in balbezit. Eritreu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martín Carballo. Eritreu raakt geblesseerd tijdens het duel. Demirian komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cigarro is nu in balbezit. Korlat rent richting de bal. Cigarro is nu in balbezit. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Demirian is nu in balbezit. Demirian passt de bal in één keer door. Eritreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eritreu haalt uit met een fantastische trap. Szegleti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Black Dream Team 3:0

56e minuut.
Demirian kopt de bal weg. Klungelig pakt Klemczyk de bal. Gridean met een sublieme pass. Korlat bereikt de bal nog maar net als eerste. Korlat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Szuprytowski heeft problemen om de bal te vangen. Sałapa rent richting de bal. Cigarro met een sublieme pass. Eritreu rent richting de bal. Eritreu draait met de bal, schiet en ... Szegleti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Black Dream Team 4:0

61e minuut.
Cigarro geeft een lange en hoge pass. Klemczyk onderschept slim de pass. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap. Szegleti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Black Dream Team 5:0

68e minuut.
Gridean geeft de bal voor. Klemczyk probeert de bal aan de voet te houden. Eritreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eritreu schiet op doel. Szegleti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Cigarro passt de bal zonder na te denken. Korlat is nu in balbezit. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Black Dream Team 6:0

73e minuut.
Gridean geeft een hoge lob. Eritreu kopt de bal weg. Klungelig pakt Dondoli de bal. Eritreu rent richting de bal. Eritreu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Szegleti trapt de bal weg. Demirian kopt de bal weg. Eritreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eritreu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Martín Carballo is nu in balbezit. Martín Carballo geeft een hoge lob. Daar is Korlat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korlat draait met de bal, schiet en ... Szegleti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Meynieu rent richting de bal. Olędzki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meynieu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arasim komt het veld opgelopen. Jachymiak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Arasim bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cigarro kopt de bal weg. Szuprytowski is nu in balbezit. Dondoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szuprytowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szuprytowski kan niet meer verder spelen. Buchnajzer komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Cigarro passt de bal in één keer door. Gridean speelt de bal door. Eritreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eritreu haalt uit met een fantastische trap. Szegleti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Demirian kopt de bal weg. Gridean probeert naar een medespeler te passen. Cigarro probeert de bal met de borst te controleren. Eritreu rent richting de bal. Eritreu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Black Dream Team 7:0

87e minuut.
Eritreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigarro is nu in balbezit. Cigarro draait met de bal, schiet en ... Buchnajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer schiet op doel. Szegleti bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 15%, Black Dream Team 85%.
Manchester United - Black Dream Team 7:0