Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuningas Litmanen Fc.Adidas
5 liga Tactiek FCB-6
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 4
57.4 gemiddelde waardering 51.4
excellent Schieten very good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Minowa speelt de bal door. Pien rent richting de bal. Rudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudak schiet op doel. Niemczycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - Fc.Adidas 1:0

13e minuut.
Humboldt probeert de bal met de borst te controleren. Beldeanu onderschept slim de pass. Beldeanu passt de bal met de wreef. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Humboldt rent richting de bal. Beldeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Beldeanu passt de bal zonder na te denken. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Woodworth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Orhun passt de bal zonder na te denken. Haglund is nu in balbezit. Haglund geeft de bal voor. Rudak is nu in balbezit. Rudak haalt uit met een fantastische trap. Niemczycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Şenadam kopt de bal weg. Andrzejewski is nu in balbezit. Andrzejewski geeft de bal voor. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Woodworth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Haglund controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. MacFergus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Franquis kopt de bal weg. Kmiecik kan de bal niet met de borst controleren. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Viskov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Andrzejewski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viskov. Andrzejewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Andrzejewski kan niet meer verder spelen. Lanes komt het veld opgelopen. Skolimowski geeft een hoge lob. MacFergus kan de bal niet met de borst controleren. Abdel maakt een afschuwelijke overtreding. Abdel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuningas Litmanen 58%, Fc.Adidas 42%.
Kuningas Litmanen - Fc.Adidas 1:0

50e minuut.
Andino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barcelos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcelos met een sublieme pass. Haglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Haglund schiet op doel. Niemczycki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - Fc.Adidas 2:0

55e minuut.
Barcelos is nu in balbezit. Rudak is nu in balbezit. Rudak passt de bal zonder na te denken. Abdel is nu in balbezit. Abdel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - Fc.Adidas 3:0

60e minuut.
Barcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelos passt de bal met de wreef. Haglund rent richting de bal. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Lanes kan de bal niet met de borst controleren. Lanes met een sublieme pass. Beldeanu speelt de bal door. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik schiet op doel. Woodworth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Lanes rent richting de bal. Viskov verovert de bal door een tackle van achteren. Viskov passt de bal met de wreef. Haglund is nu in balbezit. Haglund draait met de bal, schiet en ... Niemczycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Andino passt de bal met de wreef. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Skolimowski zijn tegenspeler op de grond. Skolimowski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Andino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barcelos. Andino raakt geblesseerd tijdens het duel. MacFergus met een snel genomen vrije trap. Viskov heeft problemen om de bal te vangen. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuningas Litmanen - Fc.Adidas 3:1

90e minuut.
Barcelos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng geeft een hoge lob. Abdel krijgt zijn hoofd ertegen. MacFergus probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is MacFergus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andino is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuningas Litmanen 55%, Fc.Adidas 45%.
Kuningas Litmanen - Fc.Adidas 3:1