Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Dream Team Fc.Adidas
Def Tactiek FCB-6
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Klemczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beldeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đapić is nu in balbezit. Đapić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Orhun rent richting de bal. Białgoń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orhun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andino zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kmiecik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Andino met een sublieme pass. Franquis geeft de bal voor. Beldeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Orhun de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Beldeanu heeft problemen om de bal te vangen. Beldeanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Dondoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Błażejewski met de inworp. Orhun is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chełminiak. Chełminiak krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Chełminiak met een sublieme pass. Misić rent richting de bal. Misić geeft een hoge lob. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... Szegleti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szegleti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dream Team - Fc.Adidas 0:1

13e minuut.
Andino speelt de bal door. Orhun is nu in balbezit. Franquis probeert naar een medespeler te passen. Kmiecik is nu in balbezit. Kmiecik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Beldeanu passt de bal zonder na te denken. Błażejewski rent richting de bal. Franquis onderschept slim de pass. Franquis schiet op doel. Szegleti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dream Team - Fc.Adidas 0:2

32e minuut.
Misić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şenadam komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Đapić speelt de bal door. Franquis rent richting de bal. Franquis passt de bal zonder na te denken. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kmiecik geeft een hoge lob. Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun rent richting de bal. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap. Szegleti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Franquis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Martín Carballo de bal. Orhun rent richting de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ružić probeert naar een medespeler te passen. Şenadam geeft een lange en hoge pass. Kmiecik rent richting de bal. Kmiecik schiet op doel. Szegleti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Dream Team - Fc.Adidas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dream Team 89%, Fc.Adidas 11%.
Black Dream Team - Fc.Adidas 0:3

51e minuut.
Szegleti trapt de bal weg. Błażejewski is nu in balbezit. Nørregård maakt een afschuwelijke overtreding. Nørregård krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Franquis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franquis met een sublieme pass. Đapić rent richting de bal. Orhun rent richting de bal. Orhun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Klemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk geeft een hoge lob. Şenadam kopt de bal weg. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmiecik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
MacFergus speelt de bal door. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Franquis controleert de bal met de borst. Franquis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hurtado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Franquis met een snelle inworp. Daar is Orhun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun schiet op doel. Szegleti bokst de bal weg.

83e minuut.
Klemczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beldeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kmiecik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmiecik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Şenadam onderschept slim de pass. Şenadam passt de bal zonder na te denken. Beldeanu is nu in balbezit. Beldeanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hurtado is nu in balbezit. Đapić verovert de bal door een tackle van achteren. Đapić passt de bal zonder na te denken. Orhun rent richting de bal. Orhun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Dream Team 85%, Fc.Adidas 15%.
Black Dream Team - Fc.Adidas 0:3