Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.011
  • Stadion: Negry Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18904
Negry FC Ruch Katowice
smuda 2 Tactiek 4222
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 51.1
solid Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Limonada is nu in balbezit. Kwiczy onderschept slim de pass. Kwiczy geeft de bal voor. de Vylder rent richting de bal. de Vylder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Antoś onderschept slim de pass. Meuleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś geeft een hoge lob. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Frączczak geeft de bal voor. Inworp. Antoś met de inworp. Daar is Robalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robalo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Robalo onderschept slim de pass. Robalo met een sublieme pass. Cavazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavazza geeft de bal voor. Limonada krijgt zijn hoofd ertegen. Szulwic bokst de bal weg.

28e minuut.
Mosqueira speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Vlaswinkel de bal onder controle te krijgen. de Vylder is nu in balbezit. de Vylder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Negry - FC Ruch Katowice 0:1

35e minuut.
Wider met de inworp. Gutmański geeft een lange en hoge pass. Szulwic speelt de bal door. de Vylder is nu in balbezit. de Vylder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Robalo geeft een lange en hoge pass. Vlaswinkel controleert de bal met de borst. Met opzet legt de Vylder zijn tegenspeler op de grond. de Vylder is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Gutmański met een sublieme pass. Klungelig pakt Mosqueira de bal. Mosqueira met een sublieme pass. Cavazza rent richting de bal. Cavazza geeft de bal voor. Szulwic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Limonada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Negry - FC Ruch Katowice 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 49%, FC Ruch Katowice 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Negry - FC Ruch Katowice 1:1

53e minuut.
Jaramillo Gómez probeert naar een medespeler te passen. Büyüka bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meuleman krijgt een gele kaart. Büyüka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlaswinkel met een snel genomen vrije trap. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada verovert de bal door een tackle van achteren. Limonada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Inworp. Carrera komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Wider is nu in balbezit. Wider passt de bal met de wreef. Gutmański is nu in balbezit. Limonada bereikt de bal nog maar net als eerste. Limonada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Cuvelier komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Vlaswinkel rent richting de bal. Vlaswinkel speelt de bal door. Cavazza is nu in balbezit. Cavazza geeft de bal voor. Limonada maakt een snoekduik en kopt de bal. Szulwic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Jaramillo Gómez passt de bal zonder na te denken. Meuleman is nu in balbezit. Vlaswinkel maakt een afschuwelijke overtreding. Vlaswinkel krijgt een gele kaart. Meuleman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kikowski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Klungelig pakt Cuvelier de bal. Gutmański is nu in balbezit. Gutmański met een sublieme pass. Limonada rent richting de bal. Limonada draait met de bal, schiet en ... Szulwic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Negry 43%, FC Ruch Katowice 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Negry - FC Ruch Katowice 1:1