Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.012
  • Stadion: CWKS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25958
CWKS Penachin Zagłębie !!! Sosnowiec
masło2 Tactiek ffffff
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 57.8
excellent Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Táborský verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła passt de bal met de wreef. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Werner verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła geeft een hoge lob. Cuesta springt en kopt de bal. Džinić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Zagłębie !!! Sosnowiec 0:1

9e minuut.
Llanes rent richting de bal. Llanes speelt de bal door. McNeil is nu in balbezit. McNeil geeft de bal voor. Cuesta maakt een snoekduik en kopt de bal. Džinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Werner speelt de bal door. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Táborský verovert de bal door een tackle van achteren. Delfino onderschept slim de pass. Delfino geeft een lange en hoge pass. Džinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pleşu passt de bal in één keer door. Laurson bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurson geeft een lange en hoge pass. Daar is Siontis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siontis schiet op doel. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Hurduc geeft een hoge lob. Delfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfino speelt de bal door. Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Džinić bokst de bal weg.

33e minuut.
McNeil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brygoła geeft een lange en hoge pass. Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cuesta de bal onder controle te krijgen. Džinić bokst de bal weg.

38e minuut.
Müggeli geeft de bal voor. René probeert naar een medespeler te passen. Laurson kopt de bal weg. Dalí rent richting de bal. Dalí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cuesta passt de bal in één keer door. Kanarellis rent richting de bal. Táborský verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła onderschept slim de pass. Brygoła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Brygoła rent richting de bal. Brygoła passt de bal in één keer door. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 56%, Zagłębie !!! Sosnowiec 44%.
CWKS Penachin - Zagłębie !!! Sosnowiec 0:1

46e minuut.
Cuesta speelt de bal door. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí maakt een afschuwelijke overtreding. Dalí krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Barbez rent richting de bal. Barbez geeft de bal voor. Dalí is nu in balbezit. Dalí schiet op doel. René maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CWKS Penachin - Zagłębie !!! Sosnowiec 1:1

54e minuut.
Werner onderschept slim de pass. Werner met een sublieme pass. McNeil is nu in balbezit. McNeil geeft een lange en hoge pass. Kanarellis maakt een snoekduik en kopt de bal. Džinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Kanarellis onderschept slim de pass. Kanarellis met een sublieme pass. Brygoła speelt de bal door. Cuesta rent richting de bal. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Džinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Dalí is nu in balbezit. Dalí passt de bal met de wreef. Daar is Siontis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siontis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Pleşu rent richting de bal. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Cuesta met een sublieme pass. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła passt de bal zonder na te denken. Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis draait met de bal, schiet en ... Džinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Zagłębie !!! Sosnowiec 1:2

78e minuut.
McNeil geeft de bal voor. Ritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Zagłębie !!! Sosnowiec 1:3

79e minuut.
Cuesta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Conbalak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Llanes rent richting de bal. Llanes met een sublieme pass. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmos rent richting de bal. Halmos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 58%, Zagłębie !!! Sosnowiec 42%.
CWKS Penachin - Zagłębie !!! Sosnowiec 1:3