Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zręczyce KSC Fredry
442 Tactiek 442-1
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 56.2
matig Schieten solide
matig Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


4e minuut.
Aquino passt de bal zonder na te denken. Dabradziejus bereikt de bal nog maar net als eerste. Maydana rent richting de bal. Nawoj verovert de bal door een tackle van achteren. Nawoj draait met de bal, schiet en ... Paal! Ettl probeert naar een medespeler te passen. Sobieszczak probeert naar een medespeler te passen. Stocchi is nu in balbezit. Stocchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Trung Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải passt de bal zonder na te denken. Maya is nu in balbezit. Tomasiuk onderschept slim de pass. Tomasiuk schiet op doel. Biesicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KSC Fredry 0:1

27e minuut.
Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal probeert naar een medespeler te passen. Vaught bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaught schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KSC Fredry 0:2

34e minuut.
Sobieszczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eminov komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Trung Hải passt de bal zonder na te denken. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk speelt de bal door. Vaught rent richting de bal. Vaught draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Eminov rent richting de bal. Tomasiuk onderschept slim de pass. Tomasiuk met een sublieme pass. Vaught rent richting de bal. Vaught haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KSC Fredry 0:3

43e minuut.
Lacraia speelt de bal door. Vaught kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Eminov zijn tegenspeler op de grond. Eminov krijgt een gele kaart. Ququrov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Rijn komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Mactal verovert de bal door een tackle van achteren. Mactal geeft de bal voor. Eminov heeft problemen om de bal te vangen. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zręczyce 64%, KSC Fredry 36%.
Zręczyce - KSC Fredry 0:3

47e minuut.
Trung Hải speelt de bal door. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk passt de bal in één keer door. Vaught rent richting de bal. Vaught draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Ettl is nu in balbezit. Ettl geeft een hoge lob. Vaught kopt de bal weg. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ... Biesicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KSC Fredry 0:4

53e minuut.
Järvistu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap. Bağırov onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lacraia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vaught springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Tomasiuk passt de bal met de wreef. Mactal heeft problemen om de bal te vangen. Płatosz is nu in balbezit. Mactal verovert de bal door een tackle van achteren. Mactal geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Bağırov is nu in balbezit. Bağırov geeft een lange en hoge pass. Vaught probeert naar een medespeler te passen. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KSC Fredry 0:5

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Biesicki niet meer kan verder spelen.

65e minuut.
Maya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mactal. Maya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maya met een snel genomen vrije trap. Maydana kan de bal niet met de borst controleren. Casagrande geeft een lange en hoge pass. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Eminov is nu in balbezit. Stocchi rent richting de bal. Quevedo speelt de bal door. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Dabradziejus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabradziejus passt de bal met de wreef. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KSC Fredry 0:6

73e minuut.
Järvistu passt de bal in één keer door. Maydana rent richting de bal. Maydana passt de bal zonder na te denken. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Trung Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hải passt de bal met de wreef. van Rijn speelt de bal door. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zręczyce - KSC Fredry 0:7

79e minuut.
Aquino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

79e minuut.
Stocchi probeert naar een medespeler te passen. Mactal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mactal passt de bal in één keer door. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Quevedo kopt de bal weg. Trung Hải is nu in balbezit. Trung Hải passt de bal in één keer door. Vaught rent richting de bal. Vaught haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zręczyce 63%, KSC Fredry 37%.
Zręczyce - KSC Fredry 0:7