Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOTOR RADZYŃ FC Pawiak
motor Tactiek H2
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.6 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Banasiuk geeft een hoge lob. Adurowicz kopt de bal weg. Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR RADZYŃ - FC Pawiak 0:1

9e minuut.
Daar is Miikkula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Miikkula onderschept slim de pass. Miikkula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR RADZYŃ - FC Pawiak 0:2

13e minuut.
Järlak rent richting de bal. Järlak met een sublieme pass. Ştrulă speelt de bal door. Gadocha rent richting de bal. Gadocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Katuša rent richting de bal. Järlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak geeft een lange en hoge pass. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gerstenhuber trapt de bal weg. Karwowski kopt de bal weg. Ştrulă met een sublieme pass. Gadocha is nu in balbezit. Gadocha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Huszár speelt de bal door. Ştrulă rent richting de bal. Ştrulă passt de bal zonder na te denken. Miikkula bereikt de bal nog maar net als eerste. Miikkula schiet op doel. Gerstenhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Adurowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huszár is nu in balbezit. Huszár geeft een hoge lob. Gadocha rent richting de bal. Gadocha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ştrulă met een sublieme pass. Gadocha is nu in balbezit. Gadocha passt de bal zonder na te denken. Miikkula bereikt de bal nog maar net als eerste. Miikkula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ştrulă met een sublieme pass. Klungelig pakt Miikkula de bal. Miikkula passt de bal met de wreef. Gadocha rent richting de bal. Gadocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTOR RADZYŃ 77%, FC Pawiak 23%.
MOTOR RADZYŃ - FC Pawiak 0:2

49e minuut.
Güneylioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Järlak onderschept slim de pass. Järlak passt de bal zonder na te denken. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă passt de bal met de wreef. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha geeft een lange en hoge pass. Miikkula springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gerstenhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Huszár kopt de bal weg. Ştrulă heeft problemen om de bal te vangen. Ştrulă speelt de bal door. Gadocha rent richting de bal. Gadocha draait met de bal, schiet en ... Gerstenhuber bokst de bal weg.

53e minuut.
Miikkula rent richting de bal. Banasiuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miikkula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gadocha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR RADZYŃ - FC Pawiak 0:3

65e minuut.
Viennakos met de inworp. Miikkula rent richting de bal. Güneylioğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Miikkula raakt geblesseerd tijdens het duel. Huszár wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gerstenhuber niet meer kan verder spelen. Tavano komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ştrulă passt de bal zonder na te denken. Daar is Gadocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banasiuk speelt de bal door. Gadocha rent richting de bal. Gadocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Katuša onderschept slim de pass. Ginelli geeft een lange en hoge pass. Gadocha is nu in balbezit. Gadocha geeft een lange en hoge pass. Tavano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTOR RADZYŃ - FC Pawiak 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTOR RADZYŃ 71%, FC Pawiak 29%.
MOTOR RADZYŃ - FC Pawiak 0:4