Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Fajozi Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18254
Fajozi Mysłowiczanka `91
wing the best Tactiek barca
47% Balbezit 53%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 44.4
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Duménigo met een sublieme pass. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Skrętkowicz ... Strafschop! Skrętkowicz krijgt een gele kaart. Armstrong wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Armstrong kan niet meer verder spelen. Halasz komt het veld opgelopen. Duménigo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Niculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - Mysłowiczanka `91 1:0

12e minuut.
Niculescu trapt de bal weg. Nawotczyński probeert de bal met de borst te controleren. Paganini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paganini krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gluhchev met een sublieme pass. Skrętkowicz rent richting de bal. Skrętkowicz geeft een hoge lob. Gluhchev is nu in balbezit. Gluhchev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Duménigo rent richting de bal. Halasz rent richting de bal. Halasz passt de bal zonder na te denken. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fajozi 35%, Mysłowiczanka `91 65%.
Fajozi - Mysłowiczanka `91 1:0

60e minuut.
Halasz kopt de bal weg. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Pawski met een sublieme pass. Niculescu controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bellofiore komt het veld opgelopen. Niculescu met een harde bal richting middenveld. Nawotczyński probeert naar een medespeler te passen. Gluhchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gluhchev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Juul Hansen is nu in balbezit. Halasz verovert de bal door een tackle van achteren. Halasz probeert naar een medespeler te passen. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Niculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Acaroğlu geeft een hoge lob. Oruclu kopt de bal weg. Nawotczyński probeert naar een medespeler te passen. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Niculescu bokst de bal weg.

65e minuut.
Nawotczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gluhchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gluhchev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Duménigo de bal. Duménigo schiet op doel. Niculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fajozi - Mysłowiczanka `91 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fajozi 25%, Mysłowiczanka `91 75%.
Fajozi - Mysłowiczanka `91 2:0