Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aliens Łódź Saxon Team
zmiana Tactiek 442_T
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 47.2
excellent Schieten good
good Passen good
formidable Verdedigen solid


7e minuut.
Angara rent richting de bal. Angara geeft een hoge lob. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Waterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Saxon Team 1:0

15e minuut.
Rogala rent richting de bal. Pinilla verovert de bal door een tackle van achteren. Pinilla heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. Waterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Saxon Team 2:0

22e minuut.
Sabov rent richting de bal. Sabov geeft de bal voor. Pinilla heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Waterson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kiciak is nu in balbezit. Kiciak passt de bal zonder na te denken. Kobyłecki met een sublieme pass. Özden is nu in balbezit. Özden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
van Boven geeft de bal voor. Pungă kan de bal niet met de borst controleren. Pungă probeert naar een medespeler te passen. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Arîcu verovert de bal door een tackle van achteren. Arîcu geeft de bal voor. Sabov rent richting de bal. Özden onderschept slim de pass. Özden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Özden speelt de bal door. Kobyłecki probeert naar een medespeler te passen. Pinilla kan de bal niet met de borst controleren. Pungă is nu in balbezit. Pungă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Waterson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Saxon Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 47%, Saxon Team 53%.
Aliens Łódź - Saxon Team 3:0

51e minuut.
Arîcu is nu in balbezit. Arîcu met een sublieme pass. Özden probeert naar een medespeler te passen. Pinilla rent richting de bal. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Waterson bokst de bal weg.

55e minuut.
Angara speelt de bal door. Pungă heeft problemen om de bal te vangen. Orsa is nu in balbezit. Pinilla onderschept slim de pass. Pinilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Davini passt de bal met de wreef. Wells is nu in balbezit. van Boven begaat een overtreding. Wells raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Santo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zarkalis met een harde bal richting middenveld. Cioropina kopt de bal weg. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Saxon Team 4:0

65e minuut.
Di Santo geeft een hoge lob. Arîcu geeft de bal voor. Pinilla rent richting de bal. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Saxon Team 5:0

74e minuut.
Arîcu passt de bal zonder na te denken. Kobyłecki is nu in balbezit. Kobyłecki passt de bal met de wreef. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Waterson bokst de bal weg.

83e minuut.
Cioropina speelt de bal door. Pinilla rent richting de bal. Orsa rent richting de bal. Pinilla onderschept slim de pass. Pinilla draait met de bal, schiet en ... Waterson bokst de bal weg.

87e minuut.
Ntalianis geeft een hoge lob. Włosek probeert de bal met de borst te controleren. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă is nu in balbezit. Pungă schiet op doel. Waterson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aliens Łódź - Saxon Team 6:0

89e minuut.
Sabov is nu in balbezit. Sabov geeft de bal voor. Cioropina kopt de bal weg. Pungă rent richting de bal. Pungă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aliens Łódź 37%, Saxon Team 63%.
Aliens Łódź - Saxon Team 6:0