Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Południk
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25185
Ragazzi Łomża FC RIMAR INSTAL
tradycja Tactiek RINGOOO
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
29 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 44.6
formidable Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Miranda kopt de bal weg. Daar is Cypryjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cypryjak speelt de bal door. Anh Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Dũng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Petrakiev met een snelle inworp. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman passt de bal zonder na te denken. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy schiet op doel. Dauz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - FC RIMAR INSTAL 1:0

14e minuut.
Petrakiev verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakiev geeft een hoge lob. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy schiet op doel. Dauz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - FC RIMAR INSTAL 2:0

16e minuut.
Czarnotta geeft een lange en hoge pass. Egípcio bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman is nu in balbezit. Östman schiet op doel. Dauz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Poćwiardowski geeft een lange en hoge pass. Roşca heeft problemen om de bal te vangen. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy draait met de bal, schiet en ... Dauz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Roşca geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amânar met de inworp. Östman is nu in balbezit. Östman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Amânar onderschept slim de pass. Amânar probeert naar een medespeler te passen. Qasımsoy rent richting de bal. Qasımsoy haalt uit met een fantastische trap. Dauz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - FC RIMAR INSTAL 3:0

36e minuut.
Petrakiev met een snelle inworp. Östman rent richting de bal. Östman passt de bal in één keer door. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy schiet op doel. Dauz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Coulthard geeft een hoge lob. Egípcio kopt de bal weg. Amânar probeert naar een medespeler te passen. Östman rent richting de bal. Östman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragazzi Łomża 38%, FC RIMAR INSTAL 62%.
Ragazzi Łomża - FC RIMAR INSTAL 3:0

46e minuut.
Akseki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Świerczok komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blahouňovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayude is nu in balbezit. Anh Dũng onderschept slim de pass. Anh Dũng geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Petrakiev met een sublieme pass. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman rent richting de bal. Östman draait met de bal, schiet en ... Dauz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Qasımsoy rent richting de bal. Qasımsoy haalt uit met een fantastische trap. Dauz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - FC RIMAR INSTAL 4:0

53e minuut.
Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman passt de bal met de wreef. Qasımsoy rent richting de bal. Qasımsoy draait met de bal, schiet en ... Dauz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Jarmulski met een sublieme pass. Daar is Kopczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amânar met een sublieme pass. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy schiet op doel. Dauz bokst de bal weg. Baranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranga geeft de bal voor. Ayude geeft een lange en hoge pass. Qasımsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - FC RIMAR INSTAL 5:0

57e minuut.
Blahouňovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakiev onderschept slim de pass. Petrakiev passt de bal in één keer door. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy haalt uit met een fantastische trap. Dauz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Dauz met een sublieme pass. Amânar kopt de bal weg. Daar is Egípcio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman draait met de bal, schiet en ... Dauz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cypryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypryjak passt de bal zonder na te denken. Jarmulski geeft de bal voor. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Egípcio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Östman schiet op doel. Dauz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ayude passt de bal met de wreef. Daar is Östman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Östman speelt de bal door. Daar is Qasımsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qasımsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Östman rent richting de bal. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Czarnotta rent richting de bal. Czerbniak verovert de bal door een tackle van achteren. Czerbniak probeert naar een medespeler te passen. Anh Dũng is nu in balbezit. Anh Dũng draait met de bal, schiet en ... Zięcik bokst de bal weg.

77e minuut.
Miranda geeft de bal voor. Östman kopt de bal weg. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - FC RIMAR INSTAL 6:0

82e minuut.
Inworp. Petrakiev met een snelle inworp. Östman is nu in balbezit. Östman geeft een hoge lob. Qasımsoy springt en kopt de bal. Dauz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Qasımsoy rent richting de bal. Östman rent richting de bal. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy draait met de bal, schiet en ... Dauz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - FC RIMAR INSTAL 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragazzi Łomża 35%, FC RIMAR INSTAL 65%.
Ragazzi Łomża - FC RIMAR INSTAL 7:0