Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS REKKOS FC Hunters Wrocław
5-3-2 (2) Tactiek 5-2-1-2
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 48.9
adequate Schieten very good
good Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Pruteanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toporny met een snelle inworp. Moliński is nu in balbezit. Moliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Toporny is nu in balbezit. Toporny passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moliński de bal. Moliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - FC Hunters Wrocław 0:1

23e minuut.
Paszczyszyn met een sublieme pass. Gróf kopt de bal weg. Lemoult met een sublieme pass. Pieczara rent richting de bal. Pieczara schiet op doel. Xoşqayıbov bokst de bal weg.

29e minuut.
Apostel onderschept slim de pass. Apostel geeft een lange en hoge pass. Daar is Pruteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moliński onderschept slim de pass. Moliński haalt uit met een fantastische trap. Paszczyszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Toporny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pruteanu is nu in balbezit. Moliński verovert de bal door een tackle van achteren. Moliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS REKKOS 59%, FC Hunters Wrocław 41%.
KS REKKOS - FC Hunters Wrocław 0:1

47e minuut.
Gróf passt de bal in één keer door. Toporny geeft een lange en hoge pass. Hofman rent richting de bal. Hofman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - FC Hunters Wrocław 0:2

50e minuut.
Daar is Krzyżanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemoult is nu in balbezit. Krzyżanowski begaat een overtreding. Lemoult raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lemoult kan niet meer verder spelen. Lanus komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pieczara stond buitenspel. Oryszko neemt vlug de vrije trap. Daar is Sajewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman schiet op doel. Paszczyszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS REKKOS 57%, FC Hunters Wrocław 43%.
KS REKKOS - FC Hunters Wrocław 0:2