Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: RoKl Team Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13309
RoKl Team KS.Zawodzie
Górnik Tactiek Moje
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten good
solid Passen good
formidable Verdedigen solid


9e minuut.
Łądka heeft problemen om de bal te vangen. Łądka speelt de bal door. Losna is nu in balbezit. Losna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - KS.Zawodzie 1:0

15e minuut.
Łądka onderschept slim de pass. Łądka geeft een lange en hoge pass. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko haalt uit met een fantastische trap. Sørgård werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kićko controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Strojek komt het veld opgelopen. Coc komt het veld opgelopen. Stankiewicz komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Casangeli kopt de bal weg. Elter bereikt de bal nog maar net als eerste. Elter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Coc de bal. Coc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stankiewicz met een snelle inworp. Strojek is nu in balbezit. Strojek probeert naar een medespeler te passen. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ... Sørgård kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Czułada kopt de bal weg. Coc probeert naar een medespeler te passen. Kićko rent richting de bal. Kićko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - KS.Zawodzie 2:0

41e minuut.
Phi Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Phi Cường geeft een lange en hoge pass. Coc is nu in balbezit. Coc draait met de bal, schiet en ... Sørgård maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - KS.Zawodzie 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoKl Team 60%, KS.Zawodzie 40%.
RoKl Team - KS.Zawodzie 3:0

50e minuut.
Tosolino controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stankiewicz neemt vlug de vrije trap. Casangeli heeft problemen om de bal te vangen. Kićko is nu in balbezit. Kićko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Łądka speelt de bal door. Strojek probeert naar een medespeler te passen. Coc rent richting de bal. Coc passt de bal met de wreef. Kićko rent richting de bal. Sørgård bokst de bal weg. Kićko rent richting de bal. Kićko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mardarás is nu in balbezit. Czułada onderschept slim de pass. Czułada passt de bal in één keer door. Coc rent richting de bal. Coc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Casangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Łądka verovert de bal door een tackle van achteren. Łądka passt de bal met de wreef. Coc is nu in balbezit. Coc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kretek probeert naar een medespeler te passen. Pasik rent richting de bal. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasik verovert de bal door een tackle van achteren. Pasik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Coc rent richting de bal. Hernandez is nu in balbezit. Coc onderschept slim de pass. Coc haalt uit met een fantastische trap. Sørgård probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - KS.Zawodzie 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoKl Team 51%, KS.Zawodzie 49%.
RoKl Team - KS.Zawodzie 4:0