Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: Estadio da Gruz
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 49643
FC KZN TS Fablok Chrzanów
tao Tactiek ultimate
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis geeft de bal voor. Suliński speelt de bal door. Jędrusik geeft een hoge lob. Delanoy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - TS Fablok Chrzanów 0:1

13e minuut.
İsmayılzadə rent richting de bal. Bucci begaat een overtreding. İsmayılzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corbu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kojzar de bal. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. Czarnota bokst de bal weg.

15e minuut.
Rarok kopt de bal weg. Daar is Czejgis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czejgis geeft de bal voor. Delanoy rent richting de bal. Delanoy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - TS Fablok Chrzanów 0:2

24e minuut.
Czejgis is nu in balbezit. Czejgis met een sublieme pass. Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko geeft de bal voor. Hilton maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Fauchet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delanoy onderschept slim de pass. Delanoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - TS Fablok Chrzanów 0:3

25e minuut.
Hanusz passt de bal zonder na te denken. Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko passt de bal in één keer door. Hilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Suliński is nu in balbezit. Suliński geeft een hoge lob. Inworp. Hanusz met de inworp. Łuczko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Czejgis passt de bal in één keer door. Łuczko probeert naar een medespeler te passen. Delanoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Delanoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - TS Fablok Chrzanów 0:4

39e minuut.
Chajdas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corbu geeft een hoge lob. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar schiet op doel. Czarnota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - TS Fablok Chrzanów 1:4

43e minuut.
Seper bereikt de bal nog maar net als eerste. Seper passt de bal zonder na te denken. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ... Czarnota probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - TS Fablok Chrzanów 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 67%, TS Fablok Chrzanów 33%.
FC KZN - TS Fablok Chrzanów 2:4

49e minuut.
Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko passt de bal zonder na te denken. Alperen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delanoy verovert de bal door een tackle van achteren. Delanoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - TS Fablok Chrzanów 2:5

67e minuut.
Hilton rent richting de bal. Alperen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hilton raakt geblesseerd tijdens het duel. Alperen geeft de bal voor. Delanoy legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
İsmayılzadə is nu in balbezit. Szczytniewski begaat een overtreding. İsmayılzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczytniewski probeert naar een medespeler te passen. Seper met een snel genomen vrije trap. İsmayılzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - TS Fablok Chrzanów 3:5

74e minuut.
Chajdas is nu in balbezit. Chajdas geeft een hoge lob. Kojzar rent richting de bal. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. Czarnota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - TS Fablok Chrzanów 4:5

79e minuut.
Doeltrap. Ulkowski komt het veld opgelopen. Chapman komt het veld opgelopen. Cempel komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Chapman geeft een lange en hoge pass. Corbu kopt de bal weg. Chajdas geeft een hoge lob. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Witkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 51%, TS Fablok Chrzanów 49%.
FC KZN - TS Fablok Chrzanów 4:5