Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Redyna Knurów & Real Madrid Fc Kapiszony
4132 moja Tactiek nowa 4-3-3
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 54.7
very good Schieten very good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giszka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antoriano met een snel genomen vrije trap. Genchi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mielecki onderschept slim de pass. Mielecki passt de bal in één keer door. Yusifov is nu in balbezit. Yusifov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - Fc Kapiszony 0:1

25e minuut.
Linowski geeft de bal voor. Nicula is nu in balbezit. Nicula passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Genchi de bal. Genchi draait met de bal, schiet en ... Xudayarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Nicula passt de bal in één keer door. Batatas is nu in balbezit. Stroniarz onderschept slim de pass. Stroniarz geeft een hoge lob. Giszka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Genchi is nu in balbezit. Yaban onderschept slim de pass. Yaban geeft een hoge lob. Rous bereikt de bal nog maar net als eerste. Rous draait met de bal, schiet en ... Botea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Linowski geeft de bal voor. Rous kan de bal niet met de borst controleren. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov schiet op doel. Botea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - Fc Kapiszony 0:2

40e minuut.
Rous bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki rent richting de bal. Mielecki met een sublieme pass. Yusifov rent richting de bal. Yusifov haalt uit met een fantastische trap. Botea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redyna Knurów & Real Madrid 42%, Fc Kapiszony 58%.
Redyna Knurów & Real Madrid - Fc Kapiszony 0:2

46e minuut.
Mielecki is nu in balbezit. Mielecki geeft de bal voor. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baner schiet op doel. Botea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - Fc Kapiszony 0:3

56e minuut.
Stroniarz rent richting de bal. Stroniarz passt de bal zonder na te denken. Genchi speelt de bal door. Giszka rent richting de bal. Giszka haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Pierzchała onderschept slim de pass. Pierzchała speelt de bal door. Yusifov is nu in balbezit. Yusifov haalt uit met een fantastische trap. Botea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - Fc Kapiszony 0:4

62e minuut.
Vişoianu onderschept slim de pass. Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. Nicula speelt de bal door. Stroniarz is nu in balbezit. Stroniarz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Linowski rent richting de bal. Linowski met een sublieme pass. Giszka rent richting de bal. Giszka draait met de bal, schiet en ... Xudayarov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - Fc Kapiszony 1:4

81e minuut.
Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka geeft de bal voor. Klungelig pakt Batatas de bal. Genchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - Fc Kapiszony 2:4

81e minuut.
Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula passt de bal met de wreef. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - Fc Kapiszony 3:4

83e minuut.
Mielecki is nu in balbezit. Mielecki passt de bal in één keer door. Rous rent richting de bal. Rous schiet op doel. Botea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - Fc Kapiszony 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redyna Knurów & Real Madrid 42%, Fc Kapiszony 58%.
Redyna Knurów & Real Madrid - Fc Kapiszony 3:5